Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ŞEHİT BABASI BEYTULLAH DELİMEHMETOĞLU İADEYİ ZİYARETTE BULUNDU

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde, bölücü terör örgütü PKK tarafından 13 askerler ile birlikte çatışmada şehit düşen, Çubuk Oymide Nüfusuna kayıtlı Şehit Aykut Delimehmetoğlu’nun, Bursa İnegöl’de yaşayan babası Beytullah Delimehmetoğlu ve annesi Gülnur Delimehmetoğlu tarafından iadeyi ziyarette bulundular.

Şehit Aykut Delimehmetoğlu’nun ailesine Ramazan ayı içinde Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, Belediye Başkanı Lokman Özden, Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Çelebi ve Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği adına Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından ziyaret gerçekleştirilmişti.

Bu ziyaret nedeniyle, Şehit babası Beytullah Delimehmetoğlu ve Şehit annesi Gülnur Delimehmetoğlu tarafından iadeyi ziyaret çerçevesinde Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğine teşekkür ziyaretinde bulundular.

Ziyarette şehit babası Beytullah Delimehmetoğlu ve Şehit annesi Gülnur Delimehmetoğluna Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından dernek’te şehitler köşesini, şehitler için hazırlanan dosyalar ve arşivler hakkında bilgi verilip, a derneğin bu güne kadar yapmış olduğu hizmetleri anlatan ve şehitler ilgili slâyt gösterisi sunumu yapıldı.

Dernek Başkanı Zeki Avan’da ziyarette yapmış olduğu konuşmasında; Vatanın bölünmez bütünlüğü ve milletin huzuru için vatani vazifesini yaparken şehit düşen, bütün şehitlerimizle birlikte Çubuk İlçesinin 59. Şehidi Aykut Delimehmetoğlu şehit düşmeden sizlerin evlatlarıydı. Şehit olduktan sonra, bütün Türk Milletin bir evladır.

Şehit Aykut Delimehmetoğlu İlçemizin de 59. şehidimiz olmuştur. Şehitlerimiz bu vatan için canlarını feda etliler.

Dernek ve ilçe halkı olarak şehitlerimiz ve şehitlerimizin geride bıraktıklarına ne yapsak azdır. Bundan sonra bizlere düşen görev şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anılmalarına vesile olmaktır. Onların manevi hatıralarını yaşatıp, unutmadığımızı ve unutmayacağımızı hissettirmektir.

Bu vesile ile bütün şehitlerimizi rahmet ve minnet ile bir daha saygı ile anıyorum. Allah sizlere de sabır versin. Dayanma gücü versin, dedi.

Şehit Babası Beytullah Delimehmetoğlu ziyarette yapmış olduğu konuşmasında; Şehidimizi ziyaret etmek için sık sık İnegöl den Çubuk Oymide Köyüne geliyoruz. Acılarımızın Çubuk’lu hemşerilerimiz ve kurumlar tarafından paylaşılması bizleri memnun etmektedir.

Çubuk İlçe yöneticileri tarafından İkamet etmiş olduğum İnegöl’de, Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Çelebi ve Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği olarak bizleri evimizde ziyaret etmeniz bizleri çok memnun etmişti. Bizlerin yalnız olmadığımızı bizlere hissettirdiniz.

Bizlerin devamlı acılarını paylaşarak, bizlere sürekli moral verdiniz. Şehidimizin bulunduğu köyümüze çok güzel hizmetler yapıldı. Şehidimiz adına yapılan güzel hizmetlerden ve bizlere yapmış olduğunuz ziyaretlerinizden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Ayrıca dernek’te şehit oğlumun resimlerini şehitler köşesine, şehitler albümüne, şehitler ağacına, şehitler saatinde, şehit panolarına, şehit slâyt’ına ve şehitlerimiz.www.net internet sitenize hemen ilave etmeniz bizlere ayrı bir moral olmuştur, dedi.

Ziyaretin anısına Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından, Şehit Aykut Delimehmetoğlu’nun şehit cenaze törenin yer aldığı bütün ulusal ve mahalli basında yer alan gazetelerin yer aldığı albümü, slâyt halene getirilen gazete ve şehitlerin yer aldığı slâyt CD’lerini hediye etti.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



05/10/2011


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır