Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
HACCA GİDEN ŞEHİT BABASI BEKİR KOÇ’A ZİYARET

Çubuk İlçesi Tahtayazı nüfusuna kayıtlı ve Ankara Keçiören’de ikamet eden Şehit Babası Bekir KOÇ ve Şehit Annesi Remziye KOÇ dini görevlerini yerine getirmek için hacca gitmeleri nedeniyle, Dernek Başkanı Zeki AVAN, Şehit Babası Ramazan GERGİN, Şehit Babası Ahmet ŞAHİN ve Şehit Kardeşi Yusuf ŞAHİN tarafından evlerinde ziyaret edildi.

Dernek Başkanı Zeki AVAN ziyarette yapmış olduğu konuşmada; Derneğimizin sosyal faaliyetleri çerçevesinde, şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve üyelerimizin cenaze, hastalık, düğün, nişan, sünnet düğünü, çocuk görme, hac yolculuğuna uğurlanması, askere uğurlaması, önemli günlerde, ramazanlarda, milli ve dini bayramlarda ziyaretlerde bulunuyoruz.

Ayrıca ev ve araba aldıklarında, işyeri açtıklarında ve işe girmelerinde halinde hayırlı olsun ziyaretlerini de gerçekleştirmiş bulunuyoruz.

Bu vesile ile onların yalnız olmadıklarını, her zaman yanlarında olduğumuzu, unutmadığımızı ve unutmayacağımızı hissettirmek için, bu gibi faaliyetlerimizi sık sık gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Derneğimiz kurulduğundan bu güne kadar, şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve üyelerimizin mutlu ve kederli günlerinde gücümüz nispetinde yanlarında olmaya çalıştık. Bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğiz.

Bu nedenle dini görevini yerine getirmek için hacca gidecek olan Şehit Babası Bekir KOÇ ve Şehit Annesi Remziye KOÇ’a yönetim kurulu olarak evlerinde ziyaret etmiş bulunuyoruz. Yapacakları hac ibadetlerini Cenabı ALLAH kabul etsin. İnşallah sağlıklı bir şekilde gidip ve gelmelerini temenni ediyoruz, dedi.

Şehit Babası Bekir KOÇ’da ziyarette yapmış olduğu konuşmada; Bizlerin devamlı iyi ve kötü günlerimizde her zaman yanımızda olup, Mübarek Hac yolculuğumuzda da bizleri yalnız bırakmayıp, evimizde ziyaret etmeniz bizleri memnun etmiştir.

Bu anlamlı ziyaretlerinizden dolayı, Dernek Başkanımız Zeki AVAN’a, Şehit Babası Ramazan GERGİN’e, Şehit Babası Ahmet ŞAHİN’e ve Şehit Kardeşi Yusuf ŞAHİN’e, çok teşekkür ediyorum, dedi.

Ziyaretin anısına Dernek Başkanı Zeki AVAN tarafından, Şehit Babası Bekir KOÇ ve Şehit Annesi Remziye KOÇ’a, Türk Bayrağı ve Kur’an-ı hediye edildi.



29/09/2011


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır