Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ANKARA KIZILAY’DA YAPILAN BOMBALI SALDIRIYI KINAMA

Ankara nın Çankaya İlçesinde bulunan Kızılay Kumrular Caddesinde park halindeki bir araca teröristlerce yerleştirilen bombanın patlaması sonucu 3 vatandaşımızın öldüğünü 5 i ağır 34 vatandaşımızın da yaralandığını maalesef yine üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz.

Vatan, bayrak ve millet düşmanlarının haince ve sinsice sivil, asker, polis demeden saldırıda bulunan terörün, kalleş yüzünü bugünde Ankara’da göstermiştir.

Nüfusu oranla terörde en çok şehit veren ve canı yanan bir ilçe olan bizler, bu tip hain saldırı haberiyle bir kez daha derinden sarsıldık.

Gözü dönmüş vatan hainleri içlerinde zerre kadar iman ve insanlık olsa, yaşlı, kadın, çocuk demeden masum insanlarımızın canlarını kıymayıp, mallarını da zarar vermezler.

Bu hain saldırıda hiçbir sucu günahı olmayan sivil vatandaşlarımız hedef alınmıştır. Bu saldırıda hayatlarını kaybeden ve yaralanan sivil vatandaşlarımız o saatlerde işinde gücünde meşgul olurken ve oradan işlerine gitmekte iken vatan hainlerinin yapmış oldukları kanlı eylemleri sonucunda 3 masum vatandaşımız ölmüş 5 i ağır 34 masum vatandaşımızın da yaralanmıştır. Patlamanın etkisiyle çevrede bulunan araç ve binalar da zarar görmüştür.

Milletimizin birlik ve beraberliği ile vatanımızın bütünlüğüne kasteden bu tür çirkin saldırılar, yıllardır cevabını yine halkımızın birlik ve beraberlik görüntüsüyle almıştır ve bundan sonra da alacaktır.

Türkiye Cumhuriyeti devletini silahla ve bu tip haince saldırılarla hizaya getirmeyi düşünen dış mihrapların güdümünde hareket eden bir avuç çapulcu ve işbirlikçileri şunu unutmasın ki bu hesapları hiçbir zaman tutmayacaktır.

Bu hain saldırıyı düzenleyen gözü dönmüş vatan hainlerini ve teröre destek verenleri şiddetle ve nefret ile kınıyoruz.

Terör belasından en çok canları yanan bizler, bu hain saldırıda hayatlarını kaybeden masum vatandaşlarımıza Allahtan Rahmet, Ailelerine, Yakınlarına ve Türk Milletine başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



22/09/2011


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır