Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
19 EYLÜL 2011 GAZİLERİ ANMA GÜNÜ

“19 Eylül 2011Gazileri Anma Günü” Türkiye genelinde olduğu gibi bu senede ilçemizde yapılan törenlerle anıldı.

Geçmişten bu güne kadar Kurtuluş Savaşında, Kore Harbinde, Kıbrıs Harekâtında ve Terör nedeniyle vermiş olduğumuz şehitlerimizi, vefat eden gazilerimizi rahmetle anıyor, hayatta olan bütün gazilerimize de şükranlarımızı sunuyoruz.

19 Eylül Gazileri Anma Günü programı sabah saat 10,00’da Atatürk Büstü’ne çelenk koyma töreni ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, öğrencilerin okuduğu şiirler, yapılan konuşmalar ve seğmen ekibinin gösterisinden anma günü programa sona erdi.

19 Eylül 2011 Gazileri Anma Günü törenine, Çubuk İlçesinin Gazileri başta olmak üzere, Şehit Aileleri, İlçe Kaymakamı Meftun Dallı, Belediye Başkanı Lokman Özden, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Sıtkı Akgöz, Cumhuriyet Başsavcı Ali Çalık, İlçe Jandarma Komutanlığına vekâleten Havaalanı Jandarma Komutanı J.Yüzbaşı Bekir Var, İlçe Müftüsü Ali Canbolat, İlçe Emniyet Müdürü Tacettin Celebi, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Alaaddin Zararsız, İlçe Nüfus Müdürü Songül Emir, İlçe Milli Eğitim Müdürü M.Mensur Toprak, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Acehan, CHP İlçe Başkanı Ali Naci Yeşiltepe, MHP İlçe Başkanı Recep Öz, BBP İlçe Başkanı Mahmut Yazıcı, Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan, Sivil Toplum Kuruluşları, Okul Müdürleri, Kurum ve Kuruluşlarının temsilcileri katılmışlardır.

Tören sonrası Dernek Başkanı Zeki Avan, şehit aileleri ve gaziler Belediye Başkanı Lokman Özden makamında ziyaret edildi. 7. Uluslararası Turşu ve Kültür Festivalde Dernek adına tahsis edilen 2 adet stant için teşekkür edilip, şehit aileleri ve gazilerin sorunları dile getirildi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



22/09/2011


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır