Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
7. ULUSLARARASI ÇUBUK TURŞU VE KÜLTÜR FESTİVALİNDEN GÖRÜNTÜLER (2)

7. Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivalinde, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği olarak festival alanındaki standımız bu senede çok büyük ilgi görmeye devam etmektedir.

Festivalin 4. gününde standımızı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma ŞAHİN, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih KAPUSUZ, Ankara Valisi Alaaddin YÜKSEL, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih GÖKÇEK, Çubuk Kaymakamı Cemal ŞAHİN, Belediye Başkanı Lokman ÖZDEN, Sivil Toplum Kuruluşları, Şehit Aileleri, Gaziler, Saray Rehabilitasyon Engelli Öğrencileri, İlçe dışından gelen misafirlerimiz ve İlçe halkımız tarafından ziyaret edilmiştir.

Daha önceki festivaller için yaptırılan 3,5metre boyunda, 2,5metre genişliğindeki Çanakkale’nin isimsiz kahramanlarının etrafına, Çubuk İlçesinin 58 Şehit ve 23 Gazisinin resimlerinin yer aldığı panonun devasa görünümünün ayrıca dikkat çekmeye devam etmektedir.

Geçen sene festival için özel olarak yapmış olduğumuz ve standımızın önünde sergilediğimiz “Şehit Ağacı” festivali alanını gezen ilçe halkımızın ve ilçe dışından gelen misafirlerimizin yine ilgisini çekmiştir,

Ayrıca Şehit ve Gazilerimiz ile ilgili özel olarak hazırlamış olduğumuz slâyt sunumu büyük ekran TV ekranında kahramanlık türküleri eşliğinde gösterilmesinin yapılması da, standımıza daha çok misafirler tarafından ziyaret edilmesine vesile olmuştur.

TEŞEKKÜR

Derneğimize hiçbir ücret almadan derneğimize 2 adet stant tahsis eden başta Çubuk Belediye Başkanı Lokman ÖZDEN’e ve emeği geçen bütün belediye personeline

Standımızı ziyaret eden, şehit aileleri, gaziler ve misafirlerimize yapılan ikramların karşılanmasına yardımcı olan, MHP Çubuk İlçe Başkanı Recep ÖZ’e, Çubuk Kızılay Dernek Başkanı Selahattin KOÇ’a, Çubuk Kızılay Dernek Bşk. Yrd. Ahmet GÖKMEN’e, Elmacı MARKET’e, Dernek Üyemiz Ali KÜT’e, Hayırseverler Göknur GENCER ve Özcan GÜRBÜZ’e,

Slâyt hazırlanmasına yardımcı olan Kerim ÖZTÜRK ve Gazi Abdurrahim ELALDI’ya

Derneğimize maddi ve manevi destek verip, standımızı ziyaret eden bütün misafirlerimize çok teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz.

Ayrıca Festival alanına açmış olduğumuz standımızda sergilenen malzemelerin dernekten götürülüp ve getirilmesine yardım olan ve dört gün boyunca standımızda bizlerle birlikte olan şehit ailelerimizden Ramazan GERGİN’e, Ahmet ŞAHİN’e, Bekir KOÇ’a, Davut GERGİN’e, Dursun ve Mete DEMİRBAŞ’a, Yusuf ŞAHİN’e, Gazilerimizden Hasan YALAMA’ya, Muhittin SARIKAYA ve Dernek üyelerimizden Bekir KALE’ye çok teşekkür ediyoruz.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



22/09/2011


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır