Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
TUNCELİ’DE POLİSLERE YAPILAN SALDIRIYI KINAMA

Tunceli şehir merkezinde halı sahada futbol oynayan polislerimize bölücü terör örgütü PKK’lı teröristlerce uzun namlulu silahlarla ateş açılması sonucu Komiser Cem Kerman ve öğretmen eşi Dilay Turan Kerman’ın şehit olduğunu 3 ü ağır 8 polisimizin de yaralandığını maalesef üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz.

Yine bir gün önce Tunceli de bölücü terör örgütü PKK’lı teröristlerce askerlere uzun namlulu silahlarla ateş açmış ve saldırıda Teğmen Bahadır Fuat Buharalıoğlu ile Jandarma Komando Uzman Çavuş Bekir Erciyes şehit olmuştu.

Yine Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinin Dağlıca bölgesinde görev yapan geçici köy korucularına bölücü terör örgütü PKK’lı teröristlerce düzenlenen saldırıda 2 korucusu şehit olduğunu, birisi köy korucusu 4 kişide yaralanmıştır.

Mübarek ramazan bayramı sonrasında askerlerimize, polislerimize ve geçici köy korucularımıza yapılan bu hain saldırıyı yapan gözü dönmüş vatan haini PKK’lı teröristleri, destekçilerini, uzantılarını, PKK’ya terörist diyemeyenleri de şiddetle ve nefret kınıyoruz.

Gözü dönmüş vatan haini bu canilerin içlerinde zerre kadar iman ve insanlık olsa insan canına kıyamazlar.

Her zaman tekrar tekrar söylüyoruz. Yine üstüne basarak bir kez daha söylüyoruz. Ülkemiz genelinde terör olayları bitirilinceye kadar daha radikal tedbirlerin alınmasını ve uygulanmasını istiyoruz. İdam yasası bir an önce geri getirilmeli ve evlatlarımızın canı ile ülkemizin bütünlüğüne gasp eden teröristler idamla cezalandırılmalıdır.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin ve Polislerimizin canı pahasına yapmış oldukları operasyonları destekliyor, başarıları için dua ediyoruz.

Bu nedenle terör belasından en çok canları yanan bizler, hain saldırıda hayatlarını kaybeden şehitlerimize Allahtan Rahmet, Şehit Ailelerine, Yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerine, Emniyet Teşkilatına ve Türk Milletine başsağlığı, yaralı askerlerimize, polislerimize, köy korucularımıza ve sivil vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



07/09/2011


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır