Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ŞEHİT AYKUT DELİMEHMETOĞLU’NUN AİLESİ İNEGÖL’DE ZİYARET EDİLDİ

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde, bölücü terör örgütü PKK tarafından 13 askerler ile birlikte çatışmada şehit düşen, Çubuk Oymide Nüfusuna kayıtlı Şehit Aykut Delimehmetoğlu’nun, Bursa İnegöl’de yaşayan ailesi heyet halinde ziyaret edildi.

Şehit Aykut Delimehmetoğlu’nun ailesine, Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Çelebi ve Çubuk Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan ile birlikte evlerinde ziyaret edilerek onura edildiler.

Çubuk heyeti şehit babası Beytullah Delimehmetoğlu ile birlikte İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş makamında ziyaret edildi. Ziyaretin asına İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a, Çubuk ilçesinin 59 şehit resimlerinin bulunduğu saati hediye edildi.

Çubuk’tan ziyarete gelen heyet ile birlikte İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, şehit ailesinin evinde birlikte iftar yaptılar.

İftar sonrası Şehidimizin babası Beytullah Delimehmetoğlu ve ziyarete giden heyeti Ak Parti Bursa Milletvekili Sayın Hüseyin Şahin Bey ve İnegöl Belediye Başkanı Sayın Alinur Aktaş tarafından İnegöl İlçesinde bulunan organize sanayi bölgesini, tarihi mekânlarını ve çalışma alanlarını gezdirilerek bilgi verildi.

İnegöl ilçe merkezinde yapmış olduğuz gezimiz sırasında esnaf ve halk’tan çok ilgi ve takdir görmüştür. Bu vesile ile Devletin, Yerel Yöneticilerin ve Derneğinin şehidine ve şehit ailelerinin her zaman yanında olduğumu hissetmiştir.

Şehit ailesinin de hem devletin hem de yerel yönetimlerin ve şehit aileleri derneğinin kendilerine sahip çıktığından dolayı çok büyük mutluluk yaşadıklarını dile getirerek teşekkür ettiler.

Ziyaretin anısına Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından, 2 adet Türk Bayrağı, Çubuk İlçesinin 59 şehit resimlerinin bulunduğu 2 adet Şehitler Duvar Saati, Kuranı Kerim, Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden tarafından çeşitli hediyeler verilerek şehit ailemiz onura edildiler.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

TEŞEKKÜR

Bursa İnegöl’de ikamet eden, şehit ailemize ziyaret etmemize vesile olan Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin’e, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden’e, Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Çelebi’ye, ayrıca bizlere ziyarette eşlik eden İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a, şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve yönetim kurulumuz adına çok teşekkür ediyoruz.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



29/08/2011


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır