Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
BELEDİYE MECLİS ÜYESİ MUSTAFA KUMCUOĞLU DERNEĞİMİZİ ZİYARET ETTİ

Çubuk Belediyesi MHP Meclis Üyesi Mustafa Kumcuoğlu, Derneğimizi ziyaret edip, şehit ailelerine ve gazilere Kur’an-ı Kerim Meali, Türk Bayrağı ve Bayram Şekeri hediye etti.

Ziyarette Şehit babası Ahmet Şahin, Şehit Babası Muharrem Arsak, Şehit ablası Saliha Edem, Gazi Muhittin Sarıkaya ve Gazi Hasan Yalama hazır bulundu.

Çubuk Belediyesi MHP Meclis Üyesi Mustafa Kumcuoğlu ziyarette yapmış olduğu konuşmasında; Mukaddes vatan toprakları için her dönem canlarını seve seve veren vatanımızı, eşsiz cesaretlerine borçlu olduğumuz aziz şehitlerimize minnet borcumuz vardır. Şehitlerimizi saygı ve şükranla anıyor Yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhları şad olsun” dedi. Kumcuoğlu, konuşmasının devamında her zaman şehit ailelerinin ve gazilerin yanında olacağını hiçbir zaman boyunlarının bükük kalmayacağını kaydetti.

Dernek Başkanı Zeki Avan’da yapmış olduğu konuşmasında; Mübarek Ramazan gününde askerlerimize hain saldırıları yapan gözü dönmüş vatan haini PKK lı teröristleri, destekçilerini, uzantılarını, PKK ya terörist diyemeyenleri bu vesile şiddetle ve nefretle kınıyoruz.

Çubuk ilçesinin nüfusuna göre en çok şehit ve gazisi bulunan ilçe olması nedeniyle terör belasından en çok canları yanan bizler, bu hain saldırıda hayatlarını kaybeden şehitlerimize Allahtan Rahmet, Şehit Ailelerine, Yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Türk Milletine başsağlığı, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz.

Çubuk Belediyesi MHP Meclis Üyesi Mustafa Kumcuoğlu’na derneğe yaptığı maddi ve manevi desteklerinden dolayı şehit aileleri ve gaziler adına çok teşekkür ediyoruz, dedi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



29/08/2011


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır