Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ŞEHİT AİLELERİ İLE BİRLİKTE İFTAR YAPILDI

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Belediye Meclisi üyeleri ve birim müdürleri ile birlikte, ramazan nedeniyle şehit yakınları evlerinde ziyaret ederek birlikte iftar yapıldı

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Hakkâri’de 1991 yılında şehit olan Atilla Demirbaş’ın abisi Dursun Demirbaş’ı evinde ziyaret edip, birlikte iftar yaptılar.

Belediye Başkanı Lokman Özden ziyarette yapmış olduğu konuşmasında; Şehit ve gazi yakınlarına yaptıkları ziyaretin önemine değinen Özden, Belediye Meclisi üyeleri ve birim müdürleri ile birlikte, ramazan ayı nedeniyle şehit yakınlarını ziyaret ederek birlikte oruçlarını açmaktadırlar.

Bugüne kadar yaptığı bütün ziyaretlerin arasında şehit yakınlarına yaptığı ziyaretlerin kendisi için önemli bir değeri olduğunun altını çizen Özden, “Çocuklarını, eşlerini, yakınlarını, en sevdiklerini bu vatan için, bu millet için feda eden insanlarla birlikte olmak çok güzel bir duygu. Bu duygu anlatılmaz, yaşanması gerekir. Bunun içinde bu ailelerimizle fırsat buldukça sık sık bir araya geliyoruz. Şehitlik ve gazilik bizim için en büyük mertebedir. Hepsinin ruhu şad olsun” dedi.

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan ve Çubuk Belediyesi Temiz İşleri Müdürü Ahmet Bektaş ile birlikte Bingöl’de 1995 yılında şehit olan Hüseyin Gülap’ın babası İbrahim Gülap ve abisi Nihat Gülap’ın evinde ziyaret edip, birlikte iftar yaptılar.

İftar sonrası Belediye Başkanı Lokman Özden tarafından da ziyaret edilen İbrahim Gülap ve Nihat Gülap’a, Belediye Başkanı Lokman Özden ve Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan ile birlikte aileye Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim hediye edildi.

Dernek Başkanı Zeki Avan’da ziyarette yapmış olduğu konuşmasında; Çubuk Belediye Başkanımız Sayın Lokman Özden, Belediye Meclisi üyeleri ve birim müdürlerinden oluşan gruplar halinde, ilçemizde bulunan şehit ailelerimizi ve gazilerimizi ramazan ayı nedeniyle, evlerinde ziyaret edip, birlikte oruç açmaları şehit ailelerimizi ve gazilerimizi memnun etmiştir.

“Allah razı olsun, bu önemli ayda şehit yakınları ve gazilerin iftar sofralarına konuk oluyorsunuz. Bizlere yalnız olmadığımızı hissettiriyorsunuz. Çok önemli bir sosyal hizmeti gerçekleştirmiş bulunursunuz. Bu anlamlı ziyaretlerinizden dolayı tüm üyelerimiz adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



05/08/2011


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır