Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ŞEHİT BABASI BEYTULLAH DELİMEHMETOĞLU DERNEĞİMİZİ ZİYARET ETTİ

Geçtiğimiz ayda Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde, bölücü terör örgütü PKK tarafından 13 askerler ile birlikte şehit düşen, Çubuk Oymide Nüfusuna kayıtlı Şehit Aykut Delimehmetoğlu’nun babası Beytullah Delimehmetoğlu, annesi Gülnur Delimehmetoğlu, kız kardeşleri Aygül Delimehmetoğlu ve Sude Delimehmetoğlu, Çubuk’ta yapılan şehit organizesinden dolayı, derneğimizi teşekkür ziyaretinde bulundular.

Şehit Babası Beytullah Delimehmetoğlu Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğine yapmış olduğu teşekkür ziyaretinde yapmış olduğu konuşmasında; Şehit oğlum Aykut Delimehmetoğlu’nun Çubuk’ta yapılan şehit cenaze organizesinden dolayı, Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin’e, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden’e, Türk Silahlı Kuvvetlerine, Dernek Başkanı Zeki Avan’a, emeği geçen herkese ve çok teşekkür ediyoruz.

Ayrıca çok büyük duyarlılık gösteren ilçemiz halkına ve ilçe dışarısından katılan herkese çok teşekkür ediyoruz.

Oğlumun şehit cenaze töreni çok kalabalık ve güzel bir organize ile defin edildi. Evlat geri gelmez. Acısı da işimizden çıkmaz. Yapılan tören bizlere bir teselli ve şehitlerimize ve ailelerine verilen bir değerdir. Aynı ilgi ve destek ikamet etmiş olduğumuz Bursa İnegölde’de devam etmektedir, dedi.

Dernek Başkanı Zeki Avan’da ziyarette yapmış olduğu konuşmasında; Vatanın bölünmez bütünlüğü ve milletin huzuru için vatani vazifesini yaparken şehit düşen, bütün şehitlerimizle birlikte Çubuk İlçesinin 59. Şehidi Aykut Delimehmetoğlu’na tekrar Allah rahmet, tüm şehit ailelerimiz ile birlikte sizlere tekrar başsağlığı diliyorum.

Cenabı Allah bir daha bu acıyı bizlere yaşatmasın. Bu akan kanlar biran önce durdurulsun. Anne ve babaların ciğeri bir kez daha yanmasın. Her şehit haberi bizlere derin üzüntü ve keder veriyor.

Bundan sonra bizlere düşen görev şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anılmalarına vesile olmaktır. Onların manevi hatıralarını yaşatıp, unutmadığımızı ve unutmayacağımızı ailelerini devamlı ziyaretlerde bulunarak yalnız olmadıklarını hissettirmektir.

İlçemizin 59. Şehidi Aykut Delimehmetoğlu’nun bütün bilgi ve resimleri, internet sitemizde, şehitler köşemizde, şehitler saatinde, şehitler ağacında, şehitler albümünde ve yapmış olduğumuz bütün panolarda yer alacaktır. Şehitlerle ilgili yapmış olduğumuz çalışmaların birer örneklerini sizlere hediye edeceğiz, dedi.

Ziyaretin anısına Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından, şehit babası Beytullah Delimehmetoğlu’na Türk Bayrağı, şehit annesi Gülnur Delimehmetoğlu’na Kuranı Kerim Meali hediye edildi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



04/08/2011


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır