Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
MARDİN ÖMERLİ’DE ASKERLERİMİZE YAPILAN SALDIRIYI KINAMA

Mardin’in Ömerli ilçesine bağlı İkipınar köyündeki jandarma karakoluna dönen askerlere PKK lı teröristlerin düzenlediği saldırı sonucu, 2 Astsubay ve 1 uzman çavuş şehit olmuştur.

Mardin’in Ömerli ilçesine bağlı İkipınar köyü Jandarma karakolunda görevli olan 2 Astsubay Başçavuş ve 1 uzman çavuş 23 Temmuz 2011 Cumartesi günü gece saat 23.40 sıralarında köyde davet edildikleri bir evden karakola dönerken, bölücü terör örgütü PKK’lıların kurdukları pusuda, uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlenmiştir.

Yapılan hain saldırıda Gaziantep Nurdağı nüfusuna kayıtlı Astsubay Başçavuş Erhan Gül, Kırıkkale merkez nüfusuna kayıtlı Astsubay Başçavuş Sadık Güllü ve Gaziantep merkez nüfusuna kayıtlı uzman çavuş Ali Öztürk’ün şehit olduğunu yine üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz. Yine içimiz bir daha yandı. Acılarımız tekrar tekrar tazelendi.

Daha Diyarbakır ın Silvan ilçesinde terör örgütüyle çıkan çatışmada 13 şehit askerlerimizin mezarlarındaki toprakları daha kurumadan yapılan bu hain saldırı bizleri derinde üzmüştür.

Askerlerimize yapılan bu hain saldırıyı yapan gözü dönmüş vatan hainler, PKK’lı teröristleri, destekçilerini, uzantılarını, PKK’ya terörist diyemeyenleri de şiddetle ve nefret kınıyoruz.

Her zaman tekrar tekrar söylüyoruz. Yine üstüne basarak bir kez daha söylüyoruz. Ülkemiz genelinde terör olayları bitirilinceye kadar daha radikal tedbirlerin alınmasını ve uygulanmasını istiyoruz. İdam yasası bir an önce geri getirilmeli ve evlatlarımızın canı ile ülkemizin bütünlüğüne gasp eden teröristler idamla cezalandırılmalıdır.

Terör belasından en çok canları yanan bizler, bu hain saldırıda hayatlarını kaybeden şehitlerimizden;

Şehit Astsubay Başçavuş Erhan Gül’e, (Gaziantep Nurdağı)

Şehit Astsubay Başçavuş Sadık Güllü’ye, (Kırıkkale merkez)

Şehit Uzman Çavuş Ali Öztürk’e, (Gaziantep merkez)

Cenabı Allahtan Rahmet, Şehit Ailelerine, Yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Türk Milletine başsağlığı diliyoruz.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



24/07/2011


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır