Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
BELEDİYE BAŞKANI LOKMAN ÖZDEN VE BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNE TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan tarafından, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden’e ve Belediye Meclis üyelerine, Atatürk Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı’nda bulunan dernek binasına ek yer alınması için maddi destekte bulunmalara, dernek’te yapılan sade bir tören ile teşekkür belgeleri verildi.

Belediye Başkanı Lokman Özden ve belediye meclis üyelerini, dernek binasında şehit yakınları ve Dernek Başkanı Avan tarafından karşılandı.

Dernek Başkanı Zeki Avan ziyarette yapmış olduğu konuşmasında; “Belediye Başkanımız Sayın Lokman Özden ve belediye meclis üyelerinin topluca ziyaret etmeleri bizleri on derece memnun etmiştir. Çubuk belediye meclis üyelerinin şehit yakınlarına ve derneğimize sahip çıkmıştır.

Daha önceden almış olduğumuz dernek bürosuna ek olarak aynı yerde bulunan yerin alınması ile dernek merkezimiz genişletilmiştir. Derneğimiz ilçedeki ve ülke genelinde en aktif sivil toplum kuruluşlarından birisi olmuştur. Bu nedenle de hem öğrenciler hem de vatandaşlar tarafından sürekli ziyaret edilmektedir.

Derneğimizi kurduğumuz günden beri birçok etkinlikler yaptık. Yaptığımız tüm etkinlikler hem ulusal basında hem de yerel basında yer aldı. Basında yer alan haberlerimizi tek tek arşivleyerek gördüğünüz panoları oluşturduk. İlçemizde bildiğiniz gibi şehit ve gazi sayısının çok olması nedeniylede, arşivimiz bir hayli kalabalıktır.

Bu nedenle de yerimiz bize dar gelmeye başlamıştı. Hemen bitişiğimizdeki yeri almak istedik. Bu fikrimizi Sayın Başkanımız Lokman Özden Beyle paylaştık. Kendileri de mecliste bu konuyu gündeme getirdi ve belediye meclis üyeleri kendi maaşlarından topladıkları paralarla ek büroyu almamız için bize destek oldu. Kendilerine dernek üyelerimiz ve aziz şehitlerimiz adına teşekkür ediyorum, dedi.”

Şehit Babası Ramazan Gergin’de yapmış konuşmasında; Kendilerine destek olan başta belediye Başkanı Özden ve tüm belediye meclisi üyelerine teşekkür ederek, kendilerine sahip çıkıldıkça acılarının azaldığını söyleyen, Şehit Babası Ramazan Gergin, “Evlatsız olunur, ancak vatansız olunmaz. Bizim en büyük tesellimiz ülkemizde yaşanan birlik ve beraberliktir. Toprak bütünlüğümüzün devam etmesidir,” dedi.

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden de ziyarette yapmış olduğu konuşmasında; “Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği nin siyaset üstü bir kurum olduğunu ve kendilerine her türlü desteği vermeye hazır olduklarını bildirdi.

Panolarda resimleri olan birçok şehidi yakından tanıdığını ve cenaze törenlerini şimdiki gün gibi hatırladığını vurgulayan Özden, o günlerin bir daha yaşanmamasını dileyerek, “Bu kurum siyaset üstü bir kurum. Birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır. Allah birlik ve dirliğimizi bozmasın. Tüm belediye meclis üyelerimize ben de teşekkür ediyorum. Birlikte el ele verdiğimizde böylesi güzellikler ortaya çıkıyor. Hiç kimsenin kuşkusu olmasın ki ülkemizi bölmek isteyen hainler emellerine hiçbir zaman ulaşamayacaklardır.

Ayrıca, dernek başkanımız Zeki Avan Bey dernek kurulmadan önce ve dernek kurulduktan sonra şehitlerimiz ve gazilerimiz adına birçok başarılı çalışma gerçekleştirmiştir. Bu çalışmaların bir kısmı Türkiye genelinde ilklerdendir. Böylesi azimli ve başarılı çalışmalarından dolayı kendilerine ilçemiz adına teşekkür ediyoruz,” dedi.

Konuşmaların ardından dernek faaliyetleri ve şehitlerle ilgili slâyt gösterileri eşliğinde Başkan Özden e ve belediye meclis üyelerine teşekkür belgeleri verildi.

Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Kaya, Ahmet Uzun, Cengiz Kılınç, Teşekkür Belgelerini Alırken

Belediye Meclis Üyeleri Harun Olmuş, Hüseyin Doğanay, İsmail Özdemir, Teşekkür Belgelerini Alırken

Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Koç, Mustafa Kumcuoğlu, Mehmet Kuzal, Teşekkür Belgelerini Alırken

Belediye Meclis Üyeleri Osman Rafahiyeli, Osman Yolcu, Ömer Aydın, Teşekkür Belgelerini Alırken

Belediye Meclis Üyeleri Kemal Küçük, Ramazan Sarıkaya, Zeki Avan, Teşekkür Belgelerini Alırken

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



11/06/2011


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır