Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
MHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI DERNEĞİMİZİ ZİYARET ETTİ

Milliyet Hareket Partisi 2. Bölge Milletvekili adayları Muharrem Beşir, Kerim İnal, MHP Çubuk İlçe Başkan Yardımcısı Adem Kisecik, İl Genel Meclis Üyesi Adil Ateş ve Belediye Meclis Üyesi Cengiz Kılınç ile birlikte derneğimiz ziyaret edildi.

Derneğimizi ziyaret eden misafirlere, Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından, derneğin yapmış olduğu faaliyetler hakkında bilgi verildikten sonra, şehit ailelerinin ve gazilerin sorunlarını dile getiren dosya verildi.

Dernek Başkanı Zeki Avan ziyarette yapmış olduğu konuşmasında; Çubuk şehit aileleri ve gazileri olarak bizim sizlerden isteğimiz şehit ve gazilerle ilgili kanunların Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine alınmasını, destek verilmesini ve bu konulurla ilgili önerilerin verilmesi istiyor ve başarılar diliyoruz.

Bildiğiniz gibi şu an içerisinde bulunduğumuz Derneğimizin yerlerinin (gayrimenkullerinin) alınmasında Çubuklu hemşerimiz olan ve 2. Bölge Milletvekili adayı Muharrem Beşir’in büyük katsı sağlanmasına vesile olmuştur. Ayrıca MHP Çubuk İlçe Başkan Yardımcısı Adem Kisecik’te derneğimize değişik zamanlarda desteklerde bulunmuştur. Derneğimize yapmış oldukları desteklerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz, dedi.

MHP Milletvekili Adayı Muharrem Beşir’de ziyarette yapmış olduğu konuşmasında: Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için seve seve canlarını feda eden aziz şehitlerimize, bedenin bir parçasını feda eden kahraman gazilerimize ne yapsak azdır. Bundan sonra da imkânlarım ölçüsünde yardımcı olmaya devam edeceğiz, dedi.

Ziyaretin anısına, Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından, MHP Milletvekili adayları Muharrem Beşir’e, Kerim İnal ve MHP Çubuk İlçe Başkan Yardımcısı Adem Kisecik’e birer Türk Bayrağı hediye edildi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



05/06/2011


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır