Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
İHSAN ELEKTRİK VE ELEKTRONİK TİCARETE TEŞEKKÜR

Akyurt İlçesinde esnaflık yapan İhsan Elektrik ve Elektronik Ticaret sahibi Selahattin YILMAZ tarafından Derneğimiz Televizyonuna uydu makinesi hediye edildi ve arızalı olan uydu çanak sistemi tamir edildi.

Dernek Başkanı Zeki AVAN yapmış olduğu teşekkür konuşmasında; Derneğimizin Televizyon uydusu ve uydu çanak sistemini, bir hayırsever vatandaşımız tarafından kullanılmış olarak verilen eski sistemdi. Belir bir zaman sonra bu malzemeler çalışmaz hale gelmişti.

Dernek üyelerimizden Sayın Baki ÖZ Akyurt İlçesinde bu işler üzerine esnaflık yapan İhsan Elektrik ve Elektronik Ticaret sahibi Sayın Selahattin YILMAZ’a Derneğimizin, Televizyon uydu makinesinin ve uydu çanak sistemin arızalı olduğunu söylemiştir.

Bu söz üzerine İhsan Elektrik ve Elektronik Ticaret sahibi Sayın Selahattin YILMAZ’da derneğin bu konudaki sıkıntılarını gidereceğini belirtmesini üzerine, Sayın Selahattin YILMAZ tarafından Derneğimizin Televizyonuna yeni uydu makinesi hediye edilip, arızalı olan uydu çanak sistemi de tamir edilmiştir.

Bu nedenle derneğimizin ihtiyacını gideren İhsan Elektrik ve Elektronik Ticaret sahibi Sayın Selahattin YILMAZ’a ve öncülük eden Dernek üyelerimiz Sayın Baki ÖZ’e çok teşekkür ediyorum, dedi.

İhsan Elektrik ve Elektronik Ticaret Sahibi Selahattin YILMAZ da yapmış olduğu konuşmasında; Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği, şehitlerimize, gazilerimize ve ailelerine hayırlı hizmetlerde bulunan bir dernektir. Derneğin bu konudaki sıkıntısını giderebildiysem ne mutlu bana, dedi.

Dernek Başkanı Zeki AVAN tarafından, İhsan Elektrik ve Elektronik Ticaret sahibi Selahattin YILMAZ’a, günün anısına, Türk Bayrağı hediye edildi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



03/06/2011


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır