Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
BAŞKENT YAZILIMA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Derneğimiz adına kurmuş olduğumuz www.sehitlerimiz.net internet sitemizin bağlı bulunduğu yayın alan sahibi Başkent Yazılım Firmasına Dernek Başkanı Zeki AVAN tarafından teşekkür ziyareti gerçekleştirildi.

Dernek Başkanı Zeki AVAN yapmış ziyarette olduğu konuşmasında; Derneğimiz adına kurmuş olduğumuz www.sehitlerimiz.net internet sitemizin kuruluş aşamasında ve sonrasında abonelik ödemelerinde bizlere yüzde elli indirim sağlayan Başkent Yazılım Firma sahipleri Sayın Ender ERTUNÇ ve Sayın Y.Kerem ÖZÇAKIR’ı iş yerlerinde ziyaret edip, teşekkür etmeye gelmiş bulunuyoruz.

Başkent Yazılım Firmasının derneğimiz adına kurmuş olduğumuz www.sehitlerimiz.net internet sitemizin kuruluş aşamasından, bu güne kadar bizlere yapmış oldukları desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Ayrıca yine derneğimizin www.sehitlerimiz.net internet sitemizin kuruluşunda, bizleri kırmayarak vatanı vazifesini yapmak için askere gideceği son zamanda, bir ayını bize ayırıp, askere gideceği son günlerine kadar çok kısa bir sürede tamamlayarak yayınlanmasını sağlayan ve yayın sonrası da bazı masrafları da kendi cebinden karşılayan, Bilgisayar Öğretmenimiz Sayın Ömer ÖZÇELİK’e, bu vesile bir daha çok teşekkür ediyoruz, dedi.

Başkent Yazılım Firma sahipleri Sayın Ender ERTUNÇ ve Sayın Y.Kerem ÖZÇAKIR’da yapmış oldukları konuşmalarda; Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için seve seve canlarını feda eden aziz şehitlerimize, bedenin bir parçasını feda eden kahraman gazilerimize ve ailelerine hizmet eden, derneğe bizlerde imkânlarımız dâhilinde katkı sağlamaya çalıştık. Bundan sonra da imkânlarım ölçüsünde yardımcı olmaya devam edeceğiz, dediler.

Dernek Başkanı Zeki AVAN tarafından ziyaretin anısına, Başkent Yazılım Firma sahipleri Sayın Ender ERTUNÇ ve Sayın Y.Kerem ÖZÇAKIR’a, Çubuk ilçesinin şehit resimlerinin bulunduğu saatli teşekkür belgesi hediye edildi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



03/06/2011


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır