Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ŞEHİT BABASI CEMAL ŞİŞMAN’A PLAKET

Şehit İstikam Çavuş Selahaddin ŞİŞMAN;

Şehit İstikam Çavuş Selahaddin ŞİŞMAN; Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzur için Çorlu’da İstikam Çavuş olarak görev yaparken, Birliğinin ihtiyacı olan malzemeleri, araç komutanı olarak İstanbul’dan gemiden TIR aracı ile alıp, Çorludaki birliğine götürürken, İstanbul Büyükçekmece’de aracının freni patlaması sonucunda trafik kazası sonucu 23.08.1989 tarihinde şehit olmuştur.

Çubuk İlçesi Sünlü Mahalle (Köyü) nüfusuna kayıtlı ve Cumhuriyet Mahallesinde ikamet eden Şehit Babası hafız Cemal ŞİŞMAN, Şehit oğlu İstikam Çavuş Selahaddin ŞİŞMAN adına, Çubuk İlçesi Muhsin YAZICIOĞLU Mahallesine 16 Derslik İlköğretim Okul yaptırması nedeniyle plaket verildi.

Şehit Babası Hafız Cemal ŞİŞMAN’a plaketi, Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce organize edilen ve Çubuk Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce ortaklaşa düzenlenen 4. Çubuk İletişim, Dostluk ve Sanat Fuarı’nda yapılan tören ile verildi.

Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Mensur Toprak plaket töreninde yapmış olduğu konuşmasında; Şehit Babası hafız Cemal ŞİŞMAN tarafından, Şehit oğlu İstikam Çavuş Selahaddin ŞİŞMAN adına, Çubuk İlçesi Muhsin YAZICIOĞLU Mahallesine 16 Derslik İlköğretim Okul yaptırmasından dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz, dedi,

Çubuk İlçe Milli Eğitimi Müdürlüğü tarafından, Şehit Babası Hafız Cemal ŞİŞMAN’a verilmek için hazırlanan plaket, Çubuk Belediye Başkanı Lokman ÖZDEN tarafından takdim edildi.

Şehit Babası Hafız Cemal ŞİŞMAN’da yapmış olduğu konuşmasında; Ben vefat ettiğimde, Cenabı Allah bana sorduğu zaman, ya kulum kazanmış olduğu paraları nerelere harcadığın dediği zaman, Yarabbi sana malum olduğu gibi, senin rızan için okul yaptırdım. Senin bana vermiş olduğunun bu imkânları hayırlı işlerde kullandım diye bilmek için şehit oğlum Selahaddin ŞİŞMAN’ın adına okul yaptırıyorum, dedi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



02/06/2011


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır