Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
DERNEĞİMİZE YAPILAN ERZAK YARDIMLARI ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE TESLİM EDİLİYOR

Ramazan ayı nedeniyle derneğimize bağışlanan yardım erzak paketleri, dernek yönetimi tarafından şehit aileleri ve gazilere teslim edilmeye devam ediliyor.

Dernek Başkanı Zeki AVAN dağıtım ile ilgili yapmış olduğu açıklamada; Derneğimize ramazan ayı nedeniyle yapılan erzak yardım paketlerini üç şekilde dağıtımını yapıyoruz.

1. Derneğimize gelecek durumda ve imkânları olanları telefonla arayıp, dernekte imza karşılığında kendilerine veya bildiğimiz yakınlarına teslim ediyoruz.

2. İlçe Merkezindeki gelemeyecek durumdaki aileleri, arkadaşlarımızdan birinin aracıyla mahalle mahalle dağıtımını yaparak evlerinde imza karşılığında teslim ediyoruz.

3. Köylerden yine gelemeyecek durumdaki aileleri, arkadaşlarımızdan birisinin aracıyla köy köy dağıtımını yaparak evlerinde imza karşılığında teslim ediyoruz.

Bu dağıtımlar nedeniylede erzak paketleri dağıttığımız üyelerimize aynı zamanda da 19 Eylül Gaziler Günü Törenine ve akşamında Çubuk Belediyesi tarafından verilecek olan iftar yemeğine de bizzat davet etmiş bulunuyoruz.

Teslimatlarda ve ziyaretlerimizde bir kısım ailelerimizin resimlerini çekip, burada yayınlıyoruz. Amacımız yardımların yerine ulaşıp ulaşmadığını, yardım sahiplerine ve kamuoyuna göstermek, ileride yapılacak olan yardımları daha da teşvik etmektir, dedi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



18/09/2008


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır