Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI DERNEĞİMİZİ ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi 2. Bölge Milletvekili adayları Faruk Yıldırım, Aykut Fındıkçı, CHP İlçe Başkanı Ali Naci Yeşiltepe, Bşk. Yrd. Cazip Öztürk ve CHP Üyelerinden oluşan heyet derneğimizi ziyaret ettiler.

Derneğimize ziyaret eden misafirleri Dernek Başkanı Zeki Avan, Şehit Babası Ramazan Gergin, Babası Ahmet Şahin ve Dernek Üyesi Bekir Kale tarafından karşılandı.

Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından, Derneğimizi ziyaret eden misafirlere, derneğin yapmış olduğu faaliyetler hakkında bilgi verildikten sonra, şehit ailelerinin ve gazilerin sorunlarını dile getiren dosya verildi.

Dernek Başkanı Zeki Avan ziyarette yapmış olduğu konuşmasında; Derneğimize yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı, şehit ailelerimiz ve gazilerimiz adına çok teşekkür ediyoruz.

Burada bir hatırlatma yapmak istiyorum; Cumhuriyet Halk Partisi’nin15 Mart 2011 Tarihindeki Türkiye Büyük Millet Meclisindeki Grup toplantına katılıp, Genel Başkanınız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na T.B.M.M’ de bulunan makamında heyet ile birlikte ziyaret edildi.

Bu gün sizlere vermiş olduğumuz dosyanın daha kapsamlı olarak hazırlanan dosyayı, CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na makamında verilmiştir. Şehit ve Gazilerle ilgili kanunların Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine bir an önce alınmasını, destek verilmesini ve bu konulurla ilgili önerilerin verilmesi istenmiştir.

Çubuk şehit aileleri ve gazileri olarak bizim sizlerden isteğimiz de, yine şehit ve gazilerle ilgili kanunların Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine alınmasını, destek verilmesini ve bu konulurla ilgili önerilerin verilmesi istiyor ve başarılar diliyoruz, dedi.

CHP Milletvekili Adayı Aykut Fındıkçı’da heyet adına yapmış olduğu konuşmasında; Vatan ve Ülkenin bütünlüğü ve beraberliği için canını siper eden, büyük kahraman Türk Ordusunun kahraman askerlerine; Şehit olanlarına Allah’tan rahmet diliyoruz. Toprakları bol olsun. Şehitlerimizin gittikleri yer cennettir. Gazilerimize de geçmiş olsun dileklerimiz sunuyoruz. Ayrıca Derneğinize yapmış olduğumuz ziyaretteki sıcak karşılamanızdan dolayı çok teşekkür ediyoruz, dedi.

Ziyaretin anısına, Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından, CHP 2. Bölge Milletvekili adayları Faruk Yıldırım’a, Aykut Fındıkçı’ya ve CHP İlçe Başkanı Ali Naci Yeşiltepe’ye birer Türk Bayrağı hediye edildi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



30/05/2011


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır