Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ÇUBUK İLÇE KAYMAKAMI CEMAL ŞAHİN’E ZİYARET

Yalova’nın Altınova İlçesinden Çubuk İlçesine tayini çıkan, Çubuk İlçe Kaymakamı Sayın Cemal ŞAHİN’in yeni göreve başlaması nedeniyle, Dernek Başkanı Zeki AVAN, şehit babası Ramazan GERGİN ve Ahmet ŞAHİN ile birlikte makamında ziyaret edildi.

Dernek Başkanı Zeki AVAN tarafından, derneğin yapmış olduğu faaliyetler hakkında bilgi verdikten sonra, dernek hakkında kapsamlı olarak hazırlanan dosya takdim edildi.

Dernek Başkanı Zeki AVAN dernek hakkında bilgi verdikten sonra yapmış olduğu konuşmasında; Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek olarak, İlçemizde yeni görevinize başlamanızdan dolayı hayırlı ziyaretine gelmiş bulunuyoruz. Yeni görevinizin hayırlı olması diliyor ve başarılar temenni ediyoruz, dedi.

Çubuk İlçe Sayın Kaymakamı Cemal ŞAHİN’de yapmış olduğu konuşmasında; Cennet vatanımız için seve seve canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, bedenlerinin bir parçasını feda eden kahraman gazilerimize sağlıklı günler diliyorum.

Çubuk İlçe Kaymakamlığı olarak, şehit ailelerimizin ve gazilerimizin her zaman yanında olduğumuzu özellikle belirtmek istiyorum, dedi.

Ziyaretin anısına Dernek Başkanı Zeki AVAN tarafından, Çubuk İlçe Kaymakamı Sayın Cemal ŞAHİN’e şehitler duvar saati hediye edildi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

Çubuk İlçe Kaymakamı Sayın Cemal ŞAHİN’in kısa özgeçmişi

1970 yılında Kahramanmaraş’ta doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Elbistan’da tamamladı. 1992 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu.

1992–1994 yılları arasında İstanbul Emniyet Müdürlüğünde çalıştı. Ardından Kaymakamlık sınavını kazanarak, Malatya Valiliğinde Kaymakamlık stajına başladı. Kaymakam adaylığı kapsamında 8 ay süresince İngiltere’de dil ve meslek eğitimi aldı.

Kaymakamlık kursunun ardından sırasıyla, Rize-Kalkandere, Bitlis-Güroymak, Batman- Kozluk, Karabük-Yenice Kaymakamlıklarında bulundu. 2006 yılında Altınova Kaymakamlığına atandı ve halen bu görevini sürdürmektedir. KTÜ’ de Yüksek Lisans yaptı. Kriz Yönetimi konusunda tez hazırladı. Evli ve 1 Çocuk babası

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



13/05/2011


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır