Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ŞEHİT ANNESİNE ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ

Çubuk’ta faaliyette bulunan Güzel İş ismindeki beyaz eşya mağazası, BEKO ve Çubuk Terör Mağdurları Derneği iş birliği ile şehit annesi Havva Aydoğan’a anneler günü nedeniyle bulaşık makinesi hediye edildi.

Güzel İş’in Kıbrıs Caddesinde bulunan mağazasından düzenlenen törende konuşan Bölge Satış Yöneticisi Kemal Sultanoğlu, Türkiye genelinde BEKO tarafından 33 noktada anneler günü nedeniyle etkinlik yapıldığını söyledi. Çubuk’ta da bu kapsamda bayilerinin talebi üzerine bir program yapıldığını kaydeden Sultanoğlu, Şehit Annesi Havva Aydoğan’a bu kapsamda firmaları tarafından bulaşık makinesi hediye edildiğini ifade ederek,’’Havva Aydoğan annemizin ve tüm şehit annelerimizin anneler gününü firmamız adına kutluyoruz’’ diye konuştu

Daha sonra konuşan Güzel İş’in sahibi Hüseyin Cevatemre ise, kendilerinin şehit annesinin bir ihtiyacına mehlem olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan tarafından kendilerine böyle bir talep geldiğinde çok memnun olduklarını ifade eden Cevatemre, firma olarak bundan sonra da Şehit yakınlarına destek olacaklarını kaydederek,’’Şehit Annemizin bir ihtiyacını giderebildiysek ne mutlu bize. Canlarını seve seve feda eden vatan evlatlarımızın anneleri de hepimizin annesidir. Onlar için ne yapsak azdır. Allah Şehitlerimizin ailelerine sabır versin. Çok zor bir şey’’ dedi

Acı ve mutluluğu bir arada yaşadığını söyleyen Havva Aydoğan, ’’Vatan sağ olsun. Çocuğum Ahmet’ime çok üzülüyorum. Şehit olalı 18 sene odu. Böyle bir hediye verilmesi beni çok duygulandırdı. Artık bulaşıkları elimde yıkamayacağım ancak, keşke çocuğum sağ olsaydı da bu hediyeyi almasaydım ve bulaşıklarımı elimde yıkamaya devam etseydim. Hiçbir şey onun yerini tutmuyor,’’ dedi.

Dernek Başkanı Avan’da yapmış olduğu konuşmasında; Anneler günü nedeniyle, Çubuk İlçesinden bir şehit annesine hediye verilmesinde BEKO ailesine çok teşekkür ediyorum dedi.

Günün asına Dernek Başkanı Avan tarafından BEKO Bölge Satış Yöneticisi Kemal Sultanoğlu’na, BEKO Bölge Satış Temsilcisi Osman Sert ve BEKO Çubuk satış mağazası (Güzel İş’in) sahibi Hüseyin Cevatemre’ye Teşekkür Belgeli Şehitler duvar saati ve Türk Bayrağı hediye edildi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



08/05/2011


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır