Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ŞEHİT BABASI MUHARREM ASRAK’A ZİYARET

Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzuru için, vatanı vazifesini yaparken, 25.05.2008 tarihinde, Van ın Erciş ilçesinde mahkûm götürürken meydana gelen kazada şehit düşen Jandarma Komando Er Fatih ASRAK’ın evine, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğinden ziyaret.

Şehit Babası Muharrem ASRAK ziyarette yapmış olduğu konuşmada; Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu olarak, Oğlum Fatih ASRAK şehit olduğu günden bu güne kadar devamlı yalnız bırakmadınız. Bu gün de bizleri unutmayıp, evimize kadar gelerek ziyaret ederek onura ettiniz, bizleri çok sevindirdiniz, sizlere çok teşekkür ediyorum, dedi.

Dernek Başkanı Zeki AVAN ziyarette yapmış olduğu konuşmasında; Sizler bu vatana evladınızı şehit verdiniz. Allah sizlere sabır versin. Oğlunuz Fatih ASRAK şehit olmadan önce sizin evladınızdı, şehit olduktan sonra artık, bütün Türk milletinin evladı olmuştur. Sizlerde şehit annesi ve babası oldunuz. Şehit annesi ve şehit babası olmak herkese nasip, olmaz, dedi.

Daha sonra, Dernek Başkanı Zeki AVAN Şehit Babası Ahmet ŞAHİN, Şehit Babası Ramazan GERGİN ve Güneydoğu gazisi Hasan YALAMA’nın hazır bulunduğu ziyarette,

Şehit Babası Muharrem ASRAK’a, Şehit ve Gaziler Panosu, Türk Bayrağı, Şehitler Saati, Kuranı Kerim ile Şehit Fatih ASRAK’ın Resimli Panosunu hediye ettiler. Şehit Babası Muharrem ASRAK manevi değeri çok büyük olan bu hediyeler bizleri çok memnun etmiştir, tekrar teşekkür ediyorum, dedi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



17/09/2008


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır