Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
DERNEĞİMİZİN TADİLATI DEVAM EDİYOR 10. AŞAMA

Derneğimiz adına daha önceden almış olduğumuz üç adet işyerlerin birleştirilmesi, boya, badana, alçı, sıva, cam, çerçeve, demir aksamı, elektrik tesisatı, su tesisat işleri ve internet, telefon, güvenlik siteminin alt yapısı olan elektronik kablo aksamlarının alt yapısı yapılmıştır.

Derneğimizde yapılan tadilatlar çerçevesinde, şehit ve gaziler köşesi, duvar ve kolanlara sunta-lam kaplanması montajı yapılmıştır.

Yeni ve eski artan sunta-lamlardan, arşiv ve malzeme dolapları, kütüphane, sergi panoları, sabit ve oynar tekerlekli sandıklar, sehpa, etejer, raf, kürsü, masa, gibi malzemeler yapılmıştır.

Burada sadece tavana gelen sunta-lamlar ve sunta-lamların birleştiği yerlerin açık kalan yerlerin profil çıta ile kapatılması işi kalmıştı.

Bu işimizi de, derneğimizin bütün ahşap aksamı ve dernekteki montaj işlerimizi yapan, Çubuk sanayisinde mobilyacı ustası Ahmet GÜNEŞ’e işçiliği yaptırıldı.

Derneğimizin bu bölümünde fiziki tadilat ve çalışmalar tamam bitmiştir. Burada sadece görsel olarak teknik çalışmalar devam etmektedir. Bu çalışmalar derneğimizi ziyaret eden üye ve misafirleri rahatsız etmemektedir.

Tam tersine, dernekte oluşturmuş olduğumuz şehit ve gaziler köşesine, kütüphane’ye, sergi panolarına, duvarlara, kirişlere ve kolanlara şehit ve gaziler ile ilgili, el işçiliği ve teknik çalışmaları gören üye ve misafirlerimizin dikkatini çekip, ilgi ile izlenmektedir.

Bu çalışmalar bittikten sonra derneğimiz müze halini alacaktır. Kendi alanında Türkiye genelinde bir numara olacaktır.

Derneğimize yeni almış olduğumuz depo, lavabo ve tuvalet olarak kullanacağımız yerin tadilat işi de bittikten sonra açılış yapılacaktır.

Tadilat işleri Dernek Başkanı Zeki Avan ve Şehit Babası Ahmet Şahin’in yardımları ile yapılmaktadır.

Derneğimize profil çıta ve sunta-lam malzemeleri temin eden Ankara Siteler mobilyacı esnaflarından hayırsever hemşerilerimiz Neslihan Mobilya sahibi Sayın Mazhar EROL’a, Yeni Asya Mobilya sahibi Sayın Ahmet KOÇ’a ve maddi ve manevi destek geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



02/05/2011


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır