Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
TÜRKİYE GAZİLER VAKFI ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Türkiye Gaziler Vakfı tarafından 30.04.2011 cumartesi günü saat 10.00’da Ankara’da, Tedaş Genel Müdürlüğü Kafe Tek Salonunda kahvaltılı bir toplantı düzenlendi. Toplantıya Türkiye Gaziler Vakfı Başkanı Ergin AKTEKİN, Yönetim Kurulu Üyeleri, Ankara Merkezinde ve İlçelerde ikamet eden, Şehit Aileleri ve Gazilerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Türkiye Gaziler Vakfı tarafından düzenlenen kahvaltılı toplantıya, Çubuk İlçesinden, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Zeki AVAN, Yönetim Kurulu Üyeleri, Şehit Aileleri ve Gazilerden oluşan heyet ile birlikte gidilerek destek verildi.

Türkiye Gaziler Vakfı Başkanı Sayın Ergin AKTEKİN yapmış olduğu konuşmasında; Türkiye Gaziler Vakfı olarak, Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimiz ile birlikte bir araya gelmek, sorunlarını dinlenmek ve toplantıya katılan, Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimizin genel bilgilerini toplamak amacı ile bu toplantıyı düzenlemiş bulunuyoruz.

Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimizden toplayacağımız bilgilerle vakfımız bünyesinde bilgi bankası oluşturulacaktır. Bu vesile ile vakfımız tarafından şehit ailelerimize ve gazilerimize daha sağlıklı bir hizmet verilecektir, dedi.

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki AVAN’da yapmış olduğu konuşmasında; Türkiye Gaziler Vakfı tarafından, Şehit Aileleri ve Gazilerimizi kahvaltılı toplantı ile bir araya getirmesinden dolayı, Başta Türkiye Gaziler Vakfı Başkanı Sayın Ergin AKTEKİN’e, Yönetim Kurulu Üyelerine ve emeğine geçenlere,

Ayrıca bu toplantıya geliş ve gidişlerimiz için, Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimize araç tahsisinde bulunan, Çubuk Belediye Başkanı Sayın Lokman ÖZDEN’e de, şehit ailelerimiz ve gazilerimiz adına çok teşekkür ediyoruz.

Derneğimizin kuruluşundan bugüne kadar, Şehitlerimize, Gazilerimize ve Ailelerine, hayırlı hizmet ve destekte bulunan kurum, kuruluş, dernek, federasyon, vakıf ve siyasilerimize destek verip, yanlarında olduk. Bundan sonrada destek vermeye devam edeceğiz, dedi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



30/04/2011


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır