Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ŞEHİT ANNESİ ESMA KAYHAN’DAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Şehit Jandarma Er Ali KAYHAN

Çubuk İlçesi Yeşilkent Köyü nüfusuna kayıtlı şehit Ali KAYHAN 05.08.1997 tarihinde, Bingöl – Kığı bölgesinde bölücü örgüt PKK ile girmiş olduğu silahlı çatışmada şehit olmuştur.

Ankara İli Altındağ İlçesi Doğantepe Mahallesinde ikamet etmekte iken şehit annesi Esma KAYHAN’ı, Dernek Başkanı Zeki Avan, Şehit Babası Ahmet Şahin ve Şehit Babası Ramazan GERGİN ile birlikte evinde ziyaret edilmişti.

Bu nedenle şehit annesi Esma KAYHAN derneğimizi ziyaret ederek teşekkür ziyaretinde bulundu.

Şehit annesi Esma KAYHAN ziyarette yapmış olduğu konuşmasında; Dernek olarak geçtiğimiz günlerde benim en zor günlerimde ve çok mağdur durumda olduğum bir zamanda beni evimde ziyaret edip, maddi ve manevi olarak yapmış olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür etmeye geldim. Sizlerin o gün beni evimde ziyaret etmeniz, bana çok büyük moral olmuştur. Bu nedenle şahsınıza ve yönetim kurulunda bulanan arkadaşlarınıza tekrar teşekkür ediyorum.

Dernek’te yapmış olduğunuz tadilatlar ve çalışmalar çok güzel olmuş, emeği geçenlerden ve yardım edenlerden Allah razı olsun. Bizler bir gün ölsek dahi, evlatlarımız buralarda yaşatılacaktır, dedi.

Dernek Başkanı Zeki AVAN’da yapmış olduğu konuşmasında; Dernek olarak şehit ailelerimizin ve gazilerimizin iyi ve kötü bulunmak asli görevleridir. Bu şehit ailemiz ve gazimiz o anda mağdur durumda ise derneğinde üzerinde, bir insanlık vazifesidir.

Bu nedenle şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve üyelerimizin cenaze, hastalık, düğün, nişan, sünnet düğünü, çocuk görme, hac yolculuğu, askere uğurlaması, önemli günlerde, ramazanlarda, milli ve dini bayramlarda sık sık ziyaretler gerçekleştirmiş bulunuyoruz.

Ayrıca ev ve araba aldıklarında, işyeri açtıklarında ve işe girmelerinde halinde hayırlı olsun ziyaretlerini de gerçekleştiriyoruz.

Bu vesile ile onların yalnız olmadıklarını ve devamlı yanlarında olduklarımızı, unutmadığımızı ve unutmayacağımızı hissettirmek için, bu gibi faaliyetlerimizi gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Bundan sonrada sıra ile tekrar tekrar ziyaretlerimize devam edeceğiz, dedi.

Ziyaretin anısına Dernek Başkanı Zeki AVAN tarafından, Şehit annesi Esma KAYHAN’a, Türk Bayrağı ve Kur’an-ı Kerim Meali hediye edildi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

Dernek Başkanı Zeki Avan, Şehit Babası Ahmet Şahin ve Şehit Babası Ramazan Gergin ile birlikte Şehit Annesi Esma KAYHAN’a ziyarette bulunurken. (Dernek arşiv fotoğrafı 29.03.2011)

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



21/04/2011


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır