Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ŞEHİT EŞİ MÜNİRE EĞİN ve ŞEHİT OĞLU İZZET EĞİN’E ZİYARET

Şehit Jandarma Er Seyit Ali EĞİN

Çubuk İlçesi Yıldırım Elören Köyü nüfusuna kayıtlı şehit Seyit Ali EĞİN 12.01.1996 tarihinde Mardin Jandarma Komutanlığı’ndan Jandarma Er olarak vatani vazifesini yaparken şehit olmuştur.

Ankara İli Sincan İlçesi Andincan Mahallesinde ikamet etmekte olan şehit eşi Münire EĞİN’in yeni ev alması nedeniyle, Dernek Başkanı Zeki Avan, Şehit Babası Ahmet Şahin ve Şehit Babası Ramazan GERGİN ile birlikte hayırlı olsun ziyaretine gidildi.

Dernek Başkanı Zeki Avan ziyarette yapmış olduğu konuşmasında; “Dernek olarak bildiğiniz gibi şehit ailelerimizi, gazilerimizi ve üyelerimizi belirli bir program dâhilinde ziyaret etmiş bulunuyoruz. Şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve üyelerimizin cenaze, hastalık, düğün, nişan, sünnet düğünü, çocuk görme, hac yolculuğu, askere uğurlaması, önemli günlerde, ramazanlarda, milli ve dini bayramlarda. Ayrıca ev ve araba aldıklarında, işyeri açtıklarında ve işe girmelerinde halinde hayırlı olsun ziyaretlerini de gerçekleştirmiş bulunuyoruz.

Bu vesile ile onların yalnız olmadıklarını ve devamlı yanlarında olduklarımızı, unutmadığımızı ve unutmayacağımızı hissettirmek, onlara destek olmak amacı ile bu gibi faaliyetlerimizi sık sık gerçekleştiriyoruz.

Bu nedenle Şehit eşi Münire EĞİN’in daha önceden Sincan’da almış oldukları evlerine yeni taşınmışları nedeniyle, şehit eşi Münire EĞİN ve şehit oğlu İzzet EĞİN’e hayırlı olsun ziyaretini gerçekleştirmiş bulunuyoruz,” dedi.

Şehit eşi Münire EĞİN’de yapmış olduğu konuşmasında; Eşim Seyit Ali EĞİN’in şehit olduğundan bugüne kadar, oğlumla birlikte babam ve annemle birlikte kalıyoruz. Bizlerin başında bulunup, bizlere sahip çıkıyorlar.

Oğlum İzzet EĞİN, babası şehit olduğunda henüz bir yaşındaydı. Babasını hiç görmedi çok şükürler olsun büyüdü. Şu an lise 3. sınıfta okuyor, gücümün yettiği yere kadar okutacağım. Oğlum İzzet EĞİN’in babasının şehit olması nedeniyle askerlikten muaf olmasına rağmen, her fırsatta askere gideceğini belirtiyor. Vatanına, milletine ve kendine faydalı bir evlat olmasını istiyorum.

Acımız çok büyük ve hiç eksilmiyor. Ancak şehit eşi ve şehit çocuğu olmak da herkese nasip olmuyor.

Dernek Başkanı Zeki Avan ve yönetim kurulu üyelerinin bizleri evimizde ziyaretleri etmeleri, beni, oğlumu ve ailemi çok memnun etmiştir. Bizlerin acı ve tatlı günlerimizde yanımızda bulunmanız ve yeni almış olduğumuz evimize hayırlı olsun ziyaretine gelmenizden dolayı çok teşekkür ediyorum, dedi.

Ziyaretin anısına Dernek Başkanı Zeki AVAN tarafından, Şehit eşi Münire EĞİN ve şehit oğlu İzzet EĞİN’e, Türk Bayrağı, Çubuk İlçesinin 58 Şehit ve Şehit Seyit Ali EĞİN’in resminin bulunduğu, şehitler duvar saati ve küçük altın hediye edildi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



11/04/2011


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır