Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ÇUBUK TİCARET BORSASINDAN, ŞEHİT AİLELERİ VE GÜNEYDOĞU GAZİLERİNE ERZAK YARDIMI

Çubuk Ticaret Borsası, Çubuk Şehit ailelerine ve güneydoğu gazilerine erzak ve ayakkabı yardımında bulundu.

Çubuk Ticaret Borsası Başkanı Sayın Veli DEMİR Erzak ve ayakkabı yardımı ile ilgili yapmış olduğu açıklamada; Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği Başkanı Sayın Zeki AVAN, her sene olduğu gibi bu senede ramazan öncesi Borsamızı ziyaret ederek şehit aileleri ve gazilerimize erzak ve ayakkabı yardımı yapılması için bir dilekçe ile talepte bulunmuşlardır.

Bizler de Borsa olarak bu güzel vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin ailelerine ve gazilerimize her sene olduğu gibi bu senede erzak ve ayakkabı yardımı yapılmasına karar verdik.

Bu kararı verirken şahsım ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımız gönül rahatlığı ile karar verip, kendi ellerimizle teslim ediyoruz. Şehitlerimize, ailelerine ve gazilerimize ne yapsak azdır. Bundan sonra da imkânlar ve gücümüz nispetinde yanlarında olmaya devam edeceğiz, dedi.

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki AVAN da yapmış olduğu açıklamada; Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği her sene ramazan öncesi, Çubuk Ticaret Borsasını ziyaret edip, şehit ailelerimize ve güneydoğu gazilerimize her sene olduğu gibi bu senede ramazan ayı nedeniyle erzak ve ayakkabı yardımında bulunmaları için talep ettik. Bu talebimizi hiçbir zaman geri çevirmedikleri gibi bu sene de severek kabul etmişlerdir.

Erzak poşetlerini ve ayakkabı kolilerini bizzat Borsa Başkanı Sayın Veli DEMİR’in kendisinin derneğimize taşıyarak teslim etmesi, şehitlerimize, ailelerine, gazilerimize ve derneğimize vermiş olduğu bir değerin göstergesidir.

Bu nedenle Çubuk Ticaret Borsası Başkanı Sayın Veli DEMİR’e bu güne kadar, şehit ailelerine, gazilerimize ve derneğimize vermiş olduğu maddi ve manevi desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum, dedi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



15/09/2008


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır