Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ŞEHİT ANNESİ ESMA KAYHAN’A ZİYARET

Şehit Jandarma Er Ali KAYHAN

Çubuk İlçesi Yeşilkent Köyü nüfusuna kayıtlı şehit Ali KAYHAN 05.08.1997 Tarihinde, Bingöl – Kığı bölgesinde bölücü örgüt PKK ile girmiş olduğu silahlı çatışmada şehit olmuştur.

Ankara İli Altındağ İlçesi Doğantepe Mahallesinde ikamet etmekte olan şehit annesi Esma KAYHAN’ı, Dernek Başkanı Zeki Avan, Şehit Babası Ahmet Şahin ve Şehit Babası Ramazan GERGİN ile birlikte evinde ziyaret edildi.

Dernek Başkanı Zeki Avan ziyarette yapmış olduğu konuşmasında; Derneğimizin sosyal faaliyetler çerçevesinde, şehit ailelerimizi, gazilerimizi ve üyelerimizi belirli bir program dâhilinde ziyaretlerde bulunuyoruz.

Bu ziyaretlerimiz, şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve üyelerimizin cenaze, hastalık, düğün, nişan, sünnet düğünü, çocuk görme, hac yolculuğu, askere uğurlaması, önemli günlerde, ramazanlarda, milli ve dini bayramlarda. Ayrıca ev ve araba aldıklarında, işyeri açtıklarında ve işe girmelerinde halinde hayırlı olsun ziyaretlerini de gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Bu vesile ile onların yalnız olmadıklarını ve devamlı yanlarında olduklarımızı, unutmadığımızı ve unutmayacağımızı hissettirmek için, bu gibi faaliyetlerimizi gerçekleştirmiş bulunuyoruz.

Şehit annemiz Esma KAYHAN’ın mağdur durumda olduğunu öğrenmiş bulunuyoruz. Bu nedenle, yönetim kurulu ile birlikte şehit annemiz Esma KAYHAN’ı evinde acil olarak ziyaret etmiş bulunmaktayız. Derneğimizin imkânlar dâhilinde, kendisine şu an yardım yapmış bulunuyoruz. Bundan sonrada gücümüz nispetinde yardımcı olmaya devam edeceğiz, dedi.

Şehit annesi Esma KAYHAN’da yapmış olduğu konuşmasında; Beyim, Süleyman KAYHAN’dan kalan emekli maaşım, bankadan çekmiş olduğum kredi borcuma kesiliyor. Şehit oğlum Ali KAYHAN evli olduğu için, şehit maaşını ve özlük haklarından 1 derecede gelinim yararlanmaktadır. Bana verilen cüzi miktarda olan şehit maaşı ile geçimimi yapıyorum.

Bir yakınımın gece kondu evinde oturuyorum. Şu an çok mağdur durumdayım. Devlet yetkililerinden ve duyarlı olan herkesten maddi ve manevi destek bekliyorum.

Dernek Başkanı Zeki Avan ve yönetim kurulu üyelerinin, benim bu zor günümde ve çok mağdur durumda olduğum bir zamanda beni evimde ziyaretleri etmeleri çok sevindirmiştir. Bu anlamlı ziyaret ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum, dedi.

Ziyaretin anısına Dernek Başkanı Zeki AVAN tarafından, Şehit annesi Esma KAYHAN’a, Türk Bayrağı, Çubuk İlçesinin 58 Şehit ve Şehit Ali KAYHAN’ın resminin bulunduğu, şehitler duvar saati hediye edildi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

ÖMEMLİ UYARI; Bu sayfada yayınlamış olduğumuz (ŞEHİT ANNESİ ESMA KAYHAN’A ZİYARET) haberini hiçbir mahalli ve ulusal basına vermedik Bu haberi kendi internet sitemizde şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve üyelerimize duyurmuş bulunuyoruz.

Bu haberi derneğimizden izinsiz olarak alıp, kullananlar hakkında yasal işlerler başlatılacaktır.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



03/04/2011


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır