Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
OSMANİYE’DE YAPILAN SALDIRADA 1 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU

Osmaniye nin Hasanbeyli ilçesinde devriye görevi yapan askeri araca PKK terör örgütü tarafından yapılan saldırıda yaralanan 6 askerden biri şehit olmuştur.

Kaypaklı köyü Amanos Dağları eteğindeki yol ayrımında devriye görevi yapan İlçe Jandarma Komutanlığı’na ait askeri araca yapılan silahlı saldırı sonucu Uzman Çavuş Abiter Çiçekçi ve askerler Nihat Çağala, Sunay İnanır, Yunus Uyuktaş, Zeynel Kapucu ve Aykut Akpınar yaralanmıştı.

Saldırıda yaralananlardan 1 astsubay ve 5 er ambulanslarla Osmaniye Devlet Hastanesi ne kaldırılmıştı. Olay sonrasında kalp ve kol bölgelerine kurşun isabet eden ve ilk önce özel bir hastaneye, daha sonrada Osmaniye Devlet Hastanesi ne kaldırılan Zeynel Kapucu, bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğunu üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz.

Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için, vatanı vazifesini yaparken pusuya düşüren, bölücü terör örgütü PKK’yı şiddetle ve nefret kınıyoruz.

Ayrıca Bu aziz milletin evlatlarına silah çeken vatan hainlerine destek verenleri, uzantılarını, terörist diyemeyenleri, bizim gerilla diyenleri, onlara alkış tutanları, kendilerini savunuyorlar diyenleri, kucak açanları maddi ve manevi destek verenleri bir daha şiddet ve nefretle kınıyoruz.

Buradan yine bütün yetkililere bir daha sesleniyoruz. Bu vatan hainlere güvenmeyin. Terör olaylarının bitirilinceye kadar daha radikal tedbirlerin alınmasını ve uygulanmasını istiyoruz.

Terör belasından en çok canları yanan bizler, bu hain saldırıda hayatlarını kaybeden Şehitlerimize, Allahtan Rahmet, Şehit Ailelerine, Yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Türk Milletine başsağlığı diliyoruz.

Ayrıca yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



02/04/2011


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır