Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
MİNİK ÖĞRENCİLERDEN DERNEĞİMİZE ANLAMLI BAĞIŞ

18 Mart 2010 Şehit Anma Günü Programı çerçevesinde, Çubuk Özel Başak Pınar Kreş öğrencileri tarafından derneğimiz ziyaret edildi.

Derneğimiz Çubuk Özel Başak Pınar Kreşi Kurucu Müdürü Hatice ERDOĞAN, Sınıf Öğretmeni Gonca ÇETİN, Yardımcı Öğretmenler Hilal GİÇİ, Elif KARATEPE ve Öğrenciler tarafından, 18 Mart 2010 Şehit Anma Günü ve Haftası programı çerçevesinde ziyaret edildi.

Çubuk Başak Pınar Kreşi Öğrenci ve öğretmenlerini, Dernek Başkanı Zeki AVAN, Şehit babası Ramazan GERGİN ve Güneydoğu Gazisi Hasan YALAMA ile birlikte karşıladılar.

Dernek başkanı Zeki AVAN tarafından öğrencilere 18 Mart Şehitleri Anma Günü hakkında bilgi verildikten sonra, Çubuk İlçesinin şehit ve gazilerinin resimleri gösterilip, kısa öz geçmişleri hakkında bilgi verildi. Resimlerdeki Şehitlerimizin ve Gazilerimizin de neden şehit ve gazi oldukları hakkında ayrıca bilgi verildi.

Kreş öğrencilerinden; Ahmet GÜMÜŞBOĞA, Ahmet KARABACAK, Yağız BOZDEMİR, Yiğit ÖZDEMİR, Yağmur KANAT, Zübeyde AYDOĞAN, Nehir ÇAKIROĞLU, Ekin ÜNAL, Baran ÖZOĞUZ, Arda YILMAZ, Evren ERDOĞAN, Boran KESER, Muammer ŞEN, Ahmet DEMİR biriktirmiş oldukları harçlıklarından zarflara koymuş oldukları paraları kendileri derneğe bağış yaptılar.

Ayrıca Öğrenciler, Öğretmenleri ile birlikte yapmış oldukları küçük maket şehitler anıtını da hediye ettiler.

Dernek başkanı Zeki AVAN yapmış olduğu konuşmasında; Derneğimizi ikinci defa ziyaret eden Çubuk Özel Başak Pınar Kreş öğrencilerine, öğretmenlerine ve müdürlerine, bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Ayrıca derneğimize hediye etmiş oldukları küçük şehitler anıtı maketi ve kendi harçlıklarından derneğimize yapmış oldukları anlamlı bağışları bizleri çok duygulandırmıştır, dedi.

Başak Pınar Kreşi Kurucu Müdürü Hatice ERDOĞAN’da yapmış olduğu konuşmasında; Öğrencilerimize şehitliğin, gaziliğin, vatanın, bayrağın, askerin ne olduğu, bu askerlerimizin neden şehit olduklarını, şehit aileleri ve gazilerin kendilerin dinlemelerini, şehit ve gazilerimiz için neler yapıldığını yerinde, öğretmelerimizin nezaretin öğretmeye çalışıyoruz.

Derneğinizin de yapmış olduğu manevi değeri çok büyük olan, başarılı çalışmalarını yakından takip ediyoruz, takdir ediyoruz. Başarılı çalışmalarınızın devamını temenni ediyoruz, dedi.

Öğrencilere dernek tarafından Şehit ve Gazilerle ilgili hazırlanan şehit ve gazilerle ilgili slâyt gösterisi ve yapılan ikramlardan sonra ziyaretin anısına, Dernek başkanı Zeki AVAN tarafından öğrencilerin sınıfına Türk Bayrağı ve Çubuk İlçesinin Şehit resimlerinin bulunduğu Şehitler Duvar Saati hediye edildi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



25/03/2011


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır