Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ÇUBUK YUNUS EMRE ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN DERNEĞİMİZE ZİYARET

Çubuk Yunus Emre Anadolu Lisesi Öğrencileri “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Haftası” Nedeniyle, Derneğimiz Ziyaret Edildi.

Çubuk Yunus Emre Anadolu Lisesi Okulunu temsilen, 10/C öğrencilerinden, İbrahim İĞNECİ, Mustafa BABACAN, Rıza ÇETİN, Mehmet Ali ALBAYRAK, Eda Deniz TENGİLİMOĞLU, Ezgihan, FIRAT, Nesrin KURT, Seda CENGİZ, Dilek ULAŞ, Kübra KİRAZ, Fatma KALA, 10/B sınıf öğrencisi Meryem ASMA, 9/A sınıf öğrencisi Esmanur KUŞCU tarafından ziyaret edildi.

Dernek Başkanı Zeki AVAN tarafından öğrencilere, Derneğin yapmış olduğu faaliyetler hakkında bilgi vermesinden sonra, dernekte bulunan şehit ve gazilerin resimlerini tek, tek gösterip, şehit ve gazilerin kısa öz geçmişleri hakkında bilgi verdi.

Burada görmüş olduğunuz şehit ve gazilerin neden, şehit ve gazi olduklarını anlatan, Dernek Başkanı Zeki AVAN, “hürriyetimizin, bağımsızlığımızın, bayrağımızı ve vatanımızı sevmemizin bir bedeli var, şehitlerimiz bu uğurda canlarını, gazilerimizde bedenlerinin bir parçasını verdiler.

Vatanımızın hainlerden kurtulmasını istiyorsanız ve onlara fırsat verilmesini istemiyorsak, sizler çok okuyup, çok çalışıp, vatana ve millete faydalı birer evlat olmalısınız. İşte o zaman şehit yakınları olarak bizlerin acıları, üzüntüleri azalır,’’dedi

Çubuk Yunus Emre Anadolu Lisesi Öğrencileri adına Dilek ULAŞ yapmış olduğu konuşmasında; 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Haftası nedeniyle, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğini ziyaret etmiş bulunuyoruz. Dernek Başkanı Zeki AVAN’ın bizimle yakından ilgilenmesi, dernek faaliyetleri ve şehitlerle ilgi kapsamlı bilgi vermesinden dolayı arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum.

Yaşımız küçük olsa da içimizde vatan ve insan sevgisi hiçbir şeyin önüne geçemez. Bizim rahat yaşamamız için ve önemli olanda namus ve bayrağımız için canını feda eden şehitlerimiz, toplarımızı kanları sulamışlardır. Bizler ne yaparsak yapalım, şehitlerimizin hakkını asla ödeyemeyiz. Onları hiçbir zaman unutmadık. Onlar bizim kalbimizde devamlı yaşayacaktır, dediler.

Öğrencilere dernek tarafından Şehit ve Gazilerle ilgili hazırlanan şehit ve gazilerle ilgili slâyt gösterisi ve yapılan ikramlardan sonra ziyaretin anısına, Dernek başkanı Zeki AVAN tarafından öğrencilerin sınıfına Türk Bayrağı ve Çubuk İlçesinin Şehit resimlerinin bulunduğu Şehitler Panosu hediye edildi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



22/03/2011


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır