Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ŞEHİT KIZI EBRU KESEN’İN İŞ YERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Şehit Jandarma Er Rafet KESEN

Çubuk İlçesi Ovacık köyü nüfusuna kayıtlı Jandarma Er Rafet Kesen, Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzuru için 31.03.1989 tarihinde Tunceli – Pertek – Dere Karakolunda vatanı vazifesini yaparken şehit olmuştur.

Şehit Jandarma Er Rafet Kesen’in eşi Hatice Kesen, oğlu Haydar Kesen ve kızı Ebru Kesen Ankara Keçiören İlçesinde ikamet etmektedir.

Şehit kızı Ebru Kesen’in Çubuk Halil Şıvgın Devlet Hastanesine bağlı özel şirketinde bilgi işlem personeli olarak, yeni işe girmesi nedeniyle, Dernek Başkanı Zeki Avan, Şehit Babası Ahmet Şahin ve Ramazan Gergin ile birlikte, iş yerini ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.

Dernek Başkanı Zeki Avan ziyarette yapmış olduğu konuşmasında; Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği olarak bildiğiniz gibi şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve üyelerimizin cenaze, hastalık, düğün, nişan, sünnet düğünü, çocuk görme, hac yolculuğu, askere uğurlaması, önemli günlerde, ramazanlarda, milli ve dini bayram ziyaretlerinde bulunuyoruz.

Ayrıca ev ve araba aldıklarında, işyeri açtıklarında ve işe girmelerinde halinde hayırlı olsun ziyaretlerini de gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Bu vesile ile onların yalnız olmadıklarını ve devamlı yanlarında olduklarımızı, unutmadığımızı ve unutmayacağımız hissettirmek için, bu gibi faaliyetlerimizi gerçekleştirmiş bulunuyoruz.

Bu nedenle şehit kızı Ebru Kesen’in Çubuk Halil Şıvgın Devlet Hastanesine bağlı özel şirketinde bilgi işlem personeli olarak, yeni işe girmesi nedeniyle, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte destek olmaya ve hayırlı olsun dileklerimizi belirtmek için ziyaret yapmış bulunuyoruz. Şehit kızımızın buraya işe başlamasına yardımcı olanlara da ayrıca çok teşekkür ediyoruz.

Türkiye Büyük Millet Meclisinde görüşülmesi bekleyen, şehit kardeş ve çocuklarına kamudan ikinci iş hakkı verilmesi ve diğer yasa tasarılarının bir an önce görüşülerek kabul edilmesini bekliyoruz. Bu vesile ile şehit ailelerimizin sıkıntılarına çözüm olur, dedi

Şehit Kızı Ebru Kesen’de yapmış olduğu konuşmasında; “Dernek Başkanımız Zeki AVAN ve Yönetim Kurulu Üyeleri ağabeyim Haydar Kesen’in kalpten ameliyat olduğunda ve düğününde bizleri ziyaret etmesi ve önemli günlerde arayıp sorması bizleri memnun etmiştir.

Bu gün de yine bizleri unutmayıp, yeni işe girmem nedeniyle, işyerimizde ziyaret ederek beni onura ettiniz. İçerisinde bulunduğumuz haftasının 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Haftası olması bu ziyaretiniz beni son derece mutlu etmiştir. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.

Babam Rafet Kesen, şehit olduğunda, ben bir bucuk aylık, ağabeyimde dört yaşında olduğumu annem anlatır. Babamın yüzünü hiç görmedim. Babamı resimlerinden tanırım. Babamın yokluğu bizleri çok üzüyor ama ne mutlu ki ben şehit kızıyım,”dedi.

Ziyaretin anısına Dernek Başkanı Zeki AVAN tarafından, Şehit kızı Ebru Kesen’e, Türk Bayrağı ve Çubuk İlçesinin 58 Şehit ve Şehit Rafet Kesen’in resminin bulunduğu, şehitler duvar saati ve hediye edildi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

Şehit oğlu Haydar Kesen’in kalpten ameliyat olması nedeniyle, Dernek Başkanı Zeki Avan ve Şehit Babası Ramazan Gergin tarafından geçmiş olsun ziyaretinde bulunurken. (Dernek arşiv fotoğrafı 30.07.2007)

Şehit oğlu Haydar Kesen’in düğününde, Dernek Başkanı Zeki Avan ve Şehit Babası Ramazan Gergin ile birlikte tören yapılırken görülüyor. (Dernek arşiv fotoğrafı 04.10.2008)

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



18/03/2011


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır