Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ŞEHİT BABASI MUHARREM ASRAK’A İŞLERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Şehit Jandarma Komando Er Fatih ASRAK

Çubuk İlçesi Merkez Aşağı Mahalle nüfusuna kayıtlı Jandarma Komando Er Fatih ASRAK Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzuru için, vatanı vazifesini yaparken 25.05.2008 tarihinde, Van Muradiye’den Van Erciş’e tutuklu PKK’lı teröristleri araç ile nakil yaparken, başka bir yük kamyonunun, araçlarına çarpması sonucunda trafik kazada şehit düşmüştür.

Çubuk İlçesi Yavuz Selim Mahallesinde ikamet etmekte olan şehit babası Muharrem ASRAK, Çubuk İlçe merkezinde yeni işyeri açması nedeniyle, Dernek Başkanı Zeki Avan ve Şehit Babası Ahmet Şahin ile birlikte hayırlı olsun ziyaretine gidildi.

Dernek Başkanı Zeki Avan ziyarette yapmış olduğu konuşmasında; İlçemizin son şehitlerinden olan Jandarma Komando Er Fatih ASRAK’ın, şehit babası olan Muharrem ASRAK, Çubuk İlçe merkezinde yeni işyeri açması nedeniyle hayırlı olsun ziyaretine gelmiş bulunuyoruz.

Bildiğiniz gibi dernek olarak şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve üyelerimizin cenaze, hastalık, düğün, nişan, sünnet düğünü, çocuk görme, hac yolculuğu, askere uğurlaması, önemli günlerde, ramazanlarda, milli ve dini bayram ziyaretlerinde bulunuyoruz.

Ayrıca ev ve araba aldıklarında, işyeri açtıklarında ve işe girmelerinde halinde hayırlı olsun ziyaretlerini de gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Bu vesile ile onların yalnız olmadıklarını ve devamlı yanlarında olduklarımızı, unutmadığımızı ve unutmayacağımız hissettirmek için, bu gibi faaliyetlerimizi gerçekleştirmiş bulunuyoruz,” dedi.

Şehit Babası Muharrem ASRAK’da yapmış olduğu konuşmasında; “Dernek Başkanımız Zeki AVAN ve Yönetim Kurulu Üyeleri oğlum Fatih ASRAK, şehit olduğu tarihten, bu güne kadar, bizleri yalnız bırakmayıp, devamlı destek oldunuz. Bizlerin iyi ve kötü günlerinde devamlı yanımızda oldunuz. Bizlere devamlı moral verdiniz.

Bu gün de yine bizleri unutmayıp, yeni işyeri açmam nedeniyle, işyerimizde ziyaret ederek onura ettiniz. . Sizlerin bu ziyareti bizleri çok mutlu etmiştir. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.

Oğlum Fatih ASRAK şehit olduktan sonra belirli bir zaman içerisinde hiçbir iş yapamadım. Evlat acısı çok zor. O zamandan bu güne kadar yas tuttuk. Onun acısı hiçbir zaman içerimizden çıkmıyor, bizimle ölünceye kadarda çıkmayacak. Allah rahmet etsin. Ölenle de, ölünmüyor. Ancak hayatta devam ediyor. Bir köşeye çekilip, devamlı yas tutmak ile de olmuyor. Çalışarak kendime, aileme, vatanıma ve milletime faydalı olmaya devam etmek gerekir diye düşündüm. Bu nedenle eski mesleğim olan çaycılığa yeni bir iş kurarak devam etmeye karar verdim,”dedi.

Ziyaretin anısına Dernek Başkanı Zeki AVAN tarafından, Şehit Babası Muharrem ASRAK’a, Türk Bayrağı ve Şehitler Duvar Saati hediye edildi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



13/03/2011


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır