Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ŞEHİT EŞİ NEZİHA ERDOĞAN’A ZİYARET

Şehit Piyade Komando Er Resul ERDOĞAN

Çubuk İlçesi Karadana Köyü nüfusuna kayıtlı Şehit Piyade Komando Er Resul ERDOĞAN 25.09.1995 tarihinde Hakkâri – Uzundere’de vatani yaparken bölücü örgütü PKK ile girmiş olduğu çatışmada şehit olmuştur.

Çubuk İlçesi Yavuz Selim Mahallesinde ikamet etmekte olan şehit eşi Neziha ERDOĞAN’ın yeni ev alması nedeniyle, heyet ile birlikte hayırlı olsun ziyaretine gidildi.

Şehit eşi Neziha ERDOĞAN’ı Dernek Başkanı Zeki Avan, Şehit Babası Ahmet Şahin, Şehit Babası Ramazan GERGİN ve Gazi Hasan YALAMA ile birlikte ziyaret edildi.

Dernek Başkanı Zeki Avan ziyarette yapmış olduğu konuşmasında; Şehit eşi Neziha ERDOĞAN’ın yeni ev almaları nedeniyle hayırlı olsun ziyaretine gelmiş bulunuyoruz. Aynı zamanda da ev görmeye de gelmiş bulunuyoruz.

Şehit kızı Büşra ERDOĞAN ile birlikte kalan, şehit eşi Neziha ERDOĞAN’ın kendilerine yeni ev almaları bizleri çok sevindirmiştir. Hayırlı ve uğurlu olsun. Güle güle otursunlar.

Dernek olarak bildiğiniz gibi şehit ailelerimizi, gazilerimizi ve üyelerimizi belirli bir program dâhilinde ziyaret etmiş bulunuyoruz.

Şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve üyelerimizin cenaze, hastalık, düğün, nişan, sünnet düğünü, çocuk görme, hac yolculuğu, askere uğurlaması, önemli günlerde, ramazanlarda, milli ve dini bayramlarda, ev ve araba aldıklarında, ev görmesine ve arabalarına hayırlı olsun ziyaretlerini de gerçekleştirmiş bulunuyoruz, dedi.

Şehit eşi Neziha ERDOĞAN’da yapmış olduğu konuşmasında; Beyim Resul ERDOĞAN şehit olduğundan bugüne kadar, her fırsatta bizleri ziyaret edip, hatırımızı sormanız bizlere moral olmuştur.

Kızım Büşra ERDOĞAN’ın babası şehit olduğunda henüz bir yaşındaydı. Kızım ile birlikte kalıyoruz. Şu an kızım Çubuk İmam Hatip Lisesinde okumaktadır. Kızımın kırtasiye masraflarına da yardımcı oldunuz.

Bu gün de yeni ev almamız nedeniyle evimizi ziyaret etmeniz, bizleri çok memnun etmiştir. Bizlere bu güne kadar yapmış olduğunuz destek ve ziyaretlerinizden dolayı çok teşekkür ederim, dedi.

Ziyaretin anısına Dernek Başkanı Zeki AVAN tarafından, Şehit Resul ERDOĞAN’ın resminin bulunduğu, şehitler duvar saati ve değişik hediyeler verildi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

Dernek Başkanı Zeki Avan ve Şehit Babası Ramazan Gergin tarafından, Şehit eşi Neziha ERDOĞAN ve Kızı Büşra ERDOĞAN’ı evlerinde ziyarette bulunurken. (Dernek arşiv fotoğrafı 27.02.2007)

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



27/02/2011


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır