Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
NESLİHAN MOBİLYA SAHİBİ MAZHAR EROL’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Derneğimiz adına almış olduğumuz gayrimenkullerde yapmış olduğumuz tadilatlarda eksik kalan sunlatam malzemelerini karşılayan Ankara Siteler Mobilyacı Esnaflarından Neslihan Mobilya sahibi Mazhar Erol’a heyet ile birlikte teşekkür ziyaretine gidildi.

Teşekkür ziyareti dernek başkanı Zeki Avan, şehit babası Bekir Koç, Ahmet Şahin ve dernek üyesi Ahmet Koç tarafından gerçekleştirildi.

Dernek başkanı Zeki Avan ziyarette yapmış olduğu konuşmasında; Derneğimiz adına almış olduğumuz gayrimenkullerde yapmış olduğumuz tadilatlarda eksik kalan sunlatam malzemelerini karşılayan, Ankara Siteler Mobilyacı Esnaflarından Neslihan Mobilya sahibi ve aynı zamanda, Çubuk Kışlacık Köyünden hemşerimiz olan Sayın Mazhar Erol’a teşekkür ziyaretine gelmiş bulunuyoruz.

Bu nedenle; hayırsever hemşerimiz Neslihan Mobilya sahibi Sayın Mazhar Erol ve eşi Şükran Erol’a, derneğimize yapmış oldukları maddi ve manevi desteklerden dolayı şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve yönetim kurulu adına çok teşekkür ediyoruz, dedi.

Neslihan Mobilya sahibi Mazhar EROL’da yapmış olduğu konuşmasında; Cennet vatanımız için seve seve canlarını feda eden aziz şehitlerimiz, gazilerimiz ve geride kalan aileleri için ne yapsak azdır.

Bundan sonra da imkânlarımız dâhilinde yardımcı olmaya devam edeceğiz, dedi.

Ziyaretin anısına Dernek Başkanı Zeki AVAN tarafından Neslihan Mobilya sahibi Mazhar EROL’a, Derneğe yapmış olduğu maddi ve manevi desteklerden dolayı, şehit resimlerinin bulunduğu saatli teşekkür belgesi hediye edildi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



23/02/2011


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır