Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ÇUBUK GENÇLİK EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİNDEN ZİYARET

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğine, Çubuk Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği tarafından ziyaret edildi.

Ziyarette dernek başkanı Hakan BOZDOĞAN, Başkan Yardımcısı Mehtap ALAÇAM, Sekreter Volkan BİLİCİ, Muhasip Üye Mihrimah YILMAZI, Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim İĞNECİ, Dernek Üyeleri Zafer YILMAZI, Mehmet Ali ALBAYRAK, Mustafa BABACAN, Dilek ULAŞ ve Meryem ASMA hazır bulundu.

Dernek Başkanı Zeki AVAN tarafından, Çubuk Gençlik Eğitim ve Kültür Dernek Yönetim Kurulu ve Üyelerine, Derneğin yapmış olduğu faaliyetler hakkında bilgi vermesinden sonra, dernekte bulunan şehit ve gazilerin kısa öz geçmişleri hakkında bilgi verdi.

“Çubuk İlçesi nüfusuna göre 58 şehit ve 23 gazisi ile en çok şehit ve gazisi bulunan bir ilçedir. Her şehit ve gazi haberlerini duyduğumuz zaman bizleri derinden yaralamaktadır. Burada resimlerini gördüğünüz tüm bu vatan evlatlarının aileleri ve yakınları aynı acıyı bir daha yaşamaktadır.

Burada görmüş olduğunuz şehit ve gazilerin neden, şehit ve gazi olduklarını anlatan, Dernek Başkanı Zeki AVAN, “hürriyetimizin, bağımsızlığımızın, bayrağımızı ve vatanımızı sevmemizin bir bedeli var, şehitlerimiz bu uğurda canlarını, gazilerimizde bedenlerinin bir parçasını verdiler.

Bizler de elimizden geldiği kadarı ile yapmış olduğumuz faaliyetler ile onları yaşatmaya ve geride kalanlarına sahip çıkamaya çalışıyoruz,” dedi.

Çubuk Gençlik Eğitim ve Kültür Dernek Başkanı Hakan BOZDOĞAN ziyarette yapmış olduğu konuşmasında; İlk öncelikle bizleri sıcak ve içten karşılayıp, dernek faaliyetleri, şehit ve gazilerle ilgili kapsamlı bilgi vermeniz bizleri çok memnun etmiştir. Şahsım ve arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum.

Burada şehitlerle ilgili yapılan çalışmalar bizleri çok duygulandırdı. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diyoruz. Dedi.

Dernek tarafından Şehit ve Gazilerle ilgili hazırlanan şehit ve gazilerle ilgili slâyt gösterisi ve yapılan ikramlardan sonra ziyaretin anısına, Dernek başkanı Zeki AVAN tarafından Dernek Başkanı Hakan BOZDOĞAN’A Çubuk Şehitlerinin resimlerinin bulunduğu, Şehitler Panosu hediye edildi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



20/02/2011


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır