Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ŞEHİT BABASI SATILMIŞ ERDOĞAN’A GEÇMİŞ OLSUN

Şehit Piyade Komando Er Resul ERDOĞAN

Çubuk İlçesi Karadana Köyü nüfusuna kayıtlı Şehit Piyade Komando Er Resul ERDOĞAN 25.09.1995 tarihinde Hakkâri – Uzundere’de vatani yaparken bölücü örgütü PKK ile girmiş olduğu çatışmada şehit olmuştur.

Çubuk İlçesi Karadana Köyünde ikamet etmekte olan şehit babası Satılmış ERDOĞAN hastanede böbreğinden ameliyat olmuştur. Hastaneden taburcu olup, şu an evinde istirahat etmektedir.

Şehit babası Satılmış ERDOĞAN’ı Dernek Başkanı Zeki Avan, Şehit Babası Ahmet Şahin ve Gazi Hasan YALAMA ile birlikte ziyaret edildi.

Dernek Başkanı Zeki Avan ziyarette yapmış olduğu konuşmasında; Şehit babamız Satılmış ERDOĞAN’ın hastanede böbreğinden ameliyat olması nedeniyle evlerinde geçmiş olsun ziyaretini gerçekleştirmiş bulunuyoruz.

Bu nedenle şehit babamız Satılmış ERDOĞAN’a geçmiş olsun dileklerimizi belirtiyor, sağlıklı günler diliyoruz, dedi.

Şehit Babası Satılmış ERDOĞAN’da yapmış olduğu konuşmasında; Dernek olarak her zaman bizlerin iyi ve kötü günümüzde yanımızda bulundunuz. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadınız. Böbreğimden tekrar ameliyat olmam nedeniyle beni evimizde ziyaret etmeniz, bizleri çok memnun etmiştir.

Ayrıca daha önce de böbreğimin birisinin alınması nedeniyle beni evimizde ziyaret etmenizden dolayı da çok teşekkür ediyorum, dedi.

Şehit Annesi Elif ERDOĞAN’da ziyarette yapmış olduğu konuşmasında; Beyim iki defa böbreğinden ameliyat oldu. Sizlerin bu ziyaretleri bizleri ve özelliklede beyimi çok sevindirmiştir. Oğlumun düğününde de bizleri yalnız bırakmadınız.

Her fırsatta bizleri ziyaret edip, hatırımız sormanız bizlere moral olmuştur. Bu anlamlı ziyaretlerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum, dedi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

Dernek Başkanı Zeki Avan ve Şehit Babası Ramazan Gergin tarafından, Şehit Babası Satılmış Erdoğan’a evinde hasta ziyaretinde bulunurken. (Dernek arşiv fotoğrafı 10.10.2009)

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



16/02/2011


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır