Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ŞEHİT BABASI İBRAHİM GÜLAP’A GEÇMİŞ OLSUN

Şehit Jandarma Komando Hüseyin GÜLAP

Gümüşhane İli Şiran İlçesi Arıtaş Köyü nüfusuna kayıtlı Şehit Jandarma Komando Hüseyin GÜLAP 24.10.1995 tarihinde Bingöl – Orta Çanak – İç pınar bölgesinde vatani yaparken bölücü örgütü PKK ile girmiş olduğu çatışmada şehit olmuştur.

Çubuk İlçesi Barboros Mahallesinde ikamet etmekte olan, şehit babası İbrahim Gülap ve şehit annesi Zerbap Gülap’a dernek başkanı Zeki Avan, Şehit babası Ahmet Şahin ve Ramazan Gergin ile birlikte ziyaret edildi.

Dernek Başkanı Zeki Avan ziyarette yapmış olduğu konuşmasında; Şehit babamız babası İbrahim Gülap’ın hasta olması nedeniyle evlerinde geçmiş olsun ziyaretini gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Şehit babamız babası İbrahim Gülap’a geçmiş olsun dileklerimizi belirtiyoruz, dedi.

Şehit Babası İbrahim Gülap’ta yapmış olduğu konuşmasında; Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadınız. Bu günde ziyaretimize gelmeniz bizleri çok memnun etmiştir. Ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum, dedi.

Şehit Annesi Zerbap Gülap’ta ziyarette yapmış olduğu konuşmasında; Beyim İbrahim Gülap’ta unutkanlık hastalığı başlamıştır. Hiçbir anı, hiç bir anını tutmamaktadır. Mecbur kalmadıkça evden dışarıya çıkamıyoruz. Beyimin daha önceden hastalılığı nedeniyle bizleri evimizde ziyaret etmiştiniz. Bu gün de beyimin hastalığı nedeniyle bizleri evimizde ziyaret etmeniz bizlere moral olmuştur. Bu anlamlı ziyaretlerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum, dedi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

Dernek Başkanı Zeki Avan ve Şehit Babası Ramazan Gergin tarafından, Şehit Babası İbrahim Gülap’a hasta ziyaretinde bulunurken. (Dernek arşiv fotoğrafı 14.08.2008)

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



10/02/2011


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır