Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
GAZİ KORAY GÜRBÜZ DERNEĞİMİZİ ZİYARET ETTİ

Güneydoğu Gazisi Malul Emekli Jandarma Astsubay Koray Gürbüz tarafından derneğimiz ziyaret edildi.

Gazi Koray Gürbüz ziyarette yapmış olduğu konuşmasında; Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğinin şehitlerimiz ve gazilerimiz için yapmış olduğunuz hizmetleri çok iyi biliyor ve takip ediyoruz.

Derneğinizin yayın organı olan www.sehitlerimiz.net internet sitenizden derneğinizin yapmış olduğu aktif çalışmalarınızı da ayrıca takip ediyorum.

Dernek adına almış olduğunuz gayrimenkul ve burada yapmış olduğunuz tadilatları yakından görmek için ziyaret etmiş bulunuyorum. Derneğiniz adına almış olduğunuz gayrimenkul ve tadilatlar için maddi destek yapılması amacıyla devamlı desteğe ihtiyacınız vardır.

Fakat vatandaşlarımızın ve Devletimizin Şehit ailelerine verdiği destek ve olanaklar yetersiz kalmıştır. Bende bir güneydoğu gazisi olarak sizlere yardım edilmesi için siyasilere, iş adamlarına, esnaflarımızı ve çevremde bulunan bu konulara duyarlı olan hayırsever vatanlarımıza sizin sıkıntılarınızı dile getireceğim, dedi.

Dernek Başkanı Zeki AVAN’da yapmış olduğu konuşmasında: Güneydoğu Gazisi Malul Emekli Jandarma Astsubay Koray Gürbüz’ün derneğimizi ziyaret etmesi bizleri memnun etmiştir. Gazi Koray Gürbüz Komutanımız aynı zamanda, İlçemiz şehitlerinden, Şehit Jandarma Astsubay Çavuş Hayati Bilgin’in silah ve kader arkadaşıdır. Bu nedenle Gazi Koray Gürbüz Komutanımızın ayrı bir yeri vardır.

Çubuk şehitler ormanlığının kuruluşunda, Kaymakamlık bünyesinde, önceki İçişleri Bakanımız Sayın Rüştü Kazım Yücelen’den maddi destek almıştır. Bu desteğinden ve derneğimizi ziyaret ederek bizlere yardımcı olmaya çalışmadan dolayı şehit ailelerimiz ve gazilerimiz adına çok teşekkür ediyorum, dedi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

Gazi Koray Gürbüz ile birlikte önceki İçişleri Bakanımız Sayın Rüştü Kazım Yücelen’i makamında ziyaretimiz. (Dernek arşiv fotoğrafı 14.10.2001)

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



05/02/2011


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır