Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
DERNEĞİMİZİN OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Derneğimizin Olağanüstü genel kurul toplantısı, şehit aileleri, gaziler ve üyelerimizin katılımı ile Atatürk Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı Simsarlar İş Hanı No:25/80’de bulunan dernek merkez binasında 22.01.2011 Cumartesi günü saat 11.00’de gerçekleştirildi.

Dernek Başkanı Zeki AVAN; Olağan üstü genel kurul toplantısında üyelere hitaben yapmış olduğu konuşmasında: Olağan üstü genel kurulumuzun derneğimize, şehit ailelerimize, gazilerimize, ilçemize ve memleketimize hayırlı olmasını Cenabı ALLAH’tan niyaz ediyorum.

Bu vesileyle cennet vatanımız için seve seve canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum. Hayatta olan gazilerimize ve ailelerimize de sağlıklı günler geçirmelerini temenni ediyorum.

Şu an görevi başında bulunan askerlerimize, polislerimize ve tüm güvenlik güçlerine de başarılar diliyorum.

Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne göz diken ve her fırsatta askerlerimizi, polislerimizi şehit eden bölücü terör örgütü PKK’yı bir defa daha şiddet ve nefretle kınıyoruz.

Bu gün yapmış olduğumuz olağanüstü genel kurul toplantısının amacı; Dernek adına yeni almış olduğumuz yeni gayrimenkulün alım, satım tapu işlemlerine yapmak için, üyelerimizden yönetim kuruluna yetki almak için yapılan bir toplantıdır.

Yeni almış olduğumuz gayrimenkul hakkında bilgi vermek istiyorum. Söz konusu yeri almak istememizdeki amacımız; Derneğimiz şu an üç dükkânın birleştirilmesi ile toplantı salonu, idari bürosu ve mutfak bulunmaktadır.

Bildiğiniz gibi derneğimiz büyük bir iş hanının içerisinde bulunmaktadır. Tuvaletleri ailelerimize hiç uygun değildi. Bu konuda çok sıkıntı çekiyorduk. Ailelerimiz bina dışındaki tuvaletlere gitmek zorunda kalıyorduk. Ayrıca depo sorunumuz da vardı. Daha önce almış olduğumuz üç adet dükkânın (gayrimenkullerin) borcunu bitirmiş bulunuyoruz.

Derneğimizin karşısında bulunan işyerini derneğimize almak amacıyla yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte, Çubuk Belediye Başkanı Sayın Lokman ÖZDEN’i makamında ziyaret edip, sıkıntımızı dile getirdik.

Mülkiyet sahibi Sayın Mehmet SİMSAR ile birlikte, Çubuk Belediye Başkanı Sayın Lokman ÖZDEN’i ikinci ziyaretimizde, yönetim kurulu huzurunda, alacağımız yeni yerin pazarlığı 8.000.00 Türk lirasına pazarlığı yapıldı. Alacak olduğumuz yeni işyerinin ilk taksitini Çubuk Belediye Başkanı Sayın Lokman ÖZDEN’in öncülüğünde, Belediye Meclis Üyelerinin katkılarıyla söz konusu gayrimenkulün ilk ödeme miktarı olacak olan 4.000.00 Türk lirası kaparo mahiyetinde ödenmiş bulunmaktadır. Geri kalan borcumuzda önümüzdeki ileriki aylarda ödemesi yapılacaktır.

Derneğimize maddi ve manevi destek veren herkese huzurunda bir daha çok teşekkür ediyorum, dedi.

Olağan üstü genel kurul toplantısında bulunan gündem maddeleri tek tek görüşüldü ve oy birliği ile kabul edildi.

Dernek adına yeni alınacak “Ankara İli Çubuk İlçesi Atatürk Mahallesi Hudutlarında bulunan 1333 ada, 5 parsel, zemin kat 112 no’lu dükkânın (gayrimenkulün) tapu alım ve satım işlemlerinin yürütülmesi için Dernek Başkanı Zeki AVAN ve Yönetim Kuruluna yetki verilmesi”, genel kurulda görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



26/01/2011


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır