Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
YENİ ALMIŞ OLDUĞUMUZ YERİN TADİLATI DEVAM EDİYOR 3. AŞAMA

Derneğimiz adına almış olduğumuz yeni yerin (gayrimenkulün) tadilat işlerinin 3. aşamasında İhtiyacımız olan tuvalet, lavabo ve depo olarak kullanacağımız yerlerin tuğla örülmesi sonrası, kaba ve ince sıva işlerinin yapılması devam ediyor.

Tadilat işleri Dernek Başkanı Zeki Avan, Şehit Babası Ahmet Şahin, Şehit Babası Ramazan Gergin, Gazi Hasan Yalama ve Şehit Kardeşi Yusuf Şahin’in yardımları ile yapılmaktadır.

Yeni almış olduğumuz yerin kaba ve ince sıva işleri de Şehit Babası Ahmet Şahin tarafından yapılmaktadır. Bu nedenle Şehit Babası Ahmet Şahin’e çok teşekkür ediyoruz.

Yine derneğimizin tadilat işlerinde devamlı yardımcı olan Şehit Babası Ramazan Gergin, Gazi Hasan Yalama’ya ve Şehit Kardeşi Yusuf Şahin’ne çok teşekkür ediyoruz.”

Dernekte yapmış olduğumuz tadilatlar sınırlı imkânlar ile yapıldığı için, aşama, aşama yapılmaktadır. Derneğimizin maddi imkânı olsa, yapmış olduğumuz tadilatlar bu kadar uzun sürmez ve kısa bir zaman içerisinde biterdi. Her şey maddi imkân ile olmaktadır.

Açmış olduğumuz kampanya ve internet sitemizden duyurmuş olduğumuz yardım yazıları, ilanları vesilesiyle bugüne kadar tek kuruş dahi bağış gelmedi. Bu yazıları yazmanın da bir anlamı kalmıyor ama dernek olarak bizden yazmak ve duyurmak.

Almış olduğumuz malzeme yardımlarını ve bağışları çevremizde bizleri tanıyan hayırsever esnaf ve halkımızdan destek almaktayız. Yapılan yardımlar, yeni almış olduğu gayrimenkul ve burada yapılan tadilatlar için yeterli olmamaktadır. Bunun yanında derneğimizin yapmış olduğu faaliyetler içinde giderlerimiz olmaktadır. Bu sıkıntılara rağmen çok yoğun tempo ile çalışlarımız devam etmektedir.

Bu vesile bir daha derneğimize maddi ve manevi destek veren hayırsever halkımıza, esnaflarımıza ve siyasilerimize şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve üyelerimiz adına çok teşekkür ediyoruz.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

ALMIŞ OLDUĞUMUZ YENİ YER VE BURADA YAPMIŞ OLDUĞUMUZ TADİLATLAR NEDENİYLE DERNEĞİMİZİN MADDİ DESTEĞE İHTİYACI VARDIR.

BU NEDENLE HAYIRSEVER HALKIMIZI, ESNAFLARIMIZI VE İŞ ADAMLARIMIZI DERNEĞİMİZE BAĞIŞ YAPMAYA DAVET EDİYORUZ.

BAĞIŞLAR İÇİN: Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği Banka Hesap Numarası

Ziraat Bankası Çubuk Şubesi Hesap No: 6089313–5001 - Dernek Telefonu: 0312 837 65 96

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



12/01/2011


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır