Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ŞEHİT BABASI HÜSEYİN KÖSE’YE ZİYARET

Şehit Jandarma Er Ali KÖSE

Çubuk İlçesi Aşağı Çavundur köyü nüfusuna kayıtlı şehit Ali Köse 08.06.1998 tarihinde Bolu-Düzce Jandarma Komutanlığı’ndan Jandarma Er olarak vatani vazifesini yaparken arkadaşı tarafından silah kazası ile şehit olmuştur.

Çubuk İlçesi Aşağı Çavundur Köyünde (Mahallesinde) ikamet eden şehit babası Hüseyin Köse ve şehit annesi Ulviye Köse evlerinde, dernek başkanı Zeki Avan, Şehit babası Ahmet Şahin ve Güneydoğu Gazisi Hasan Yalama ile birlikte ziyaret edildi. Ziyarette şehit abisi Salih Köse ve Yengesi Gülseren Köse de hazır bulundu.

Dernek Başkanı Zeki Avan ziyarette yapmış olduğu konuşmasında; Şehit ailelerimizi ve gazilerimizi belirli bir program dâhilinde ziyaret etmiş bulunuyoruz. Bu ziyaretler çerçevesinde, şehit babası Hüseyin Köse’yi yeni yılın ilk günlerinde evlerinde heyet ile birlikte ziyaret etmiş bulunuyoruz.

Şehit ailelerimizin hatırlarını sormak, gönüllerini almak, unutulmadıklarını ve unutmadığımız hatırlatmak amacıyla bu ziyaretimizi gerçekleştirmiş bulunuyoruz, dedi.

Şehit Babası Hüseyin Köse’de ziyarette yapmış olduğu konuşmasında; Dernek başkanımız Zeki Avan, Şehit babası Ahmet Şahin ve Güneydoğu Gazisi Hasan Yalama’nın bizleri evimizde ziyaret etmeleri bizleri çok memnun etmiştir. Bu anlamlı ziyaretlerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum.

Şehit annesi Ulviye Köse’de yapmış olduğu konuşmasında; Oğlum Ali Köse şehit olduğundan beri bizleri yalnız bırakmadınız. Şehit ve Gazilerle ilgili yapmış olduğunuz faaliyetler ile şehit evlatlarımızı unutturmadınız. Evlatlarımızı her yerde yaşatmanız, bizlere moral olmuştur. Şehitler ve Gaziler adına yapmış olduğunuz başarılı çalışmalarınızdan dolayı, başta başkanımız Zeki Avan ve yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarına çok teşekkür ediyoruz, dedi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



08/01/2011


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır