Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ŞEHİT BABASI SATILMIŞ AKTAŞOĞLU’NA ZİYARET

Şehit Jandarma Er İhsan AKTAŞOĞLU

Çubuk İlçesi Dağkalfat köyü nüfusuna kayıtlı şehit İhsan Aktaşoğlu 22.06.1991 tarihinde Şırnak Jandarma Komutanlığı’ndan Jandarma Er olarak vatani vazifesini yaparken hastalanarak vefat etmiştir.

Çubuk İlçesi Dağkalfat köyünde ikamet eden şehit babası Satılmış Aktaşoğlu ve şehit annesi Melek Aktaşoğlu evlerinde, dernek başkanı Zeki Avan, Şehit babası Ahmet Şahin ve Güneydoğu Gazisi Hasan Yalama ile birlikte ziyaret edildi.

Dernek Başkanı Zeki Avan ziyarette yapmış olduğu konuşmasında; Şehit ailelerimizi ve gazilerimizi belirli bir program dâhilinde ziyaret etmiş bulunuyoruz. Bu ziyaretler çerçevesinde, şehit babası Satılmış Aktaşoğlu’nu yeni yılın ilk günlerinde evlerinde heyet ile birlikte ziyaret etmiş bulunuyoruz.

Şehit babası Satılmış Aktaşoğlu’nu geçtiğimiz günlerde hastalığı nedeniyle ameliyat geçirmesi, aynı zamanda geçmiş olsun ziyaretinde bulunmak, hatırlarını sormak, unutulmadıklarını ve unutmadığımız hatırlatmak amacıyla bu ziyaretimizi gerçekleştirmiş bulunuyoruz, dedi.

Şehit Babası Satılmış Aktaşoğlu’da ziyarette yapmış olduğu konuşmasında; Dernek başkanımız Zeki Avan, Şehit babası Ahmet Şahin ve Güneydoğu Gazisi Hasan Yalama’nın Çubuk İlçesinin en uzak köylerinden birisi olan Dağkalfat köyümüze bu kış gününde kar altında, hiç beklemediğimiz anda bizleri evimizde ziyaret etmeleri bizleri çok memnun etmiştir. Bu anlamlı ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum.

Ayrıca daha önceden yine bizleri evlerimizde ziyaret eden ve her zaman bizlere yardımcı olan dernek başkanımız Zeki Avan ve yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarına çok teşekkür ediyoruz, dedi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



07/01/2011


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır