Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
KADİR BOZDOĞAN’DAN DERNEĞİMİZE KİTAP BAĞIŞI

İlçemiz yazarlarından Sayın Kadir BOZDOĞAN, Çubuk’ta Yapılanlar ve Yapılmayanlar isimli kitabını, Çubuk Platformu tarafından, 26 Ağustos 2008 günü akşam saat 20.00’de Esenboğa Airport Hotelde düzenlenen 2.geleneksel ödül töreninde, Dernek Başkanı Zeki AVAN’a, yapılan törenle teslim etti.

Yazar Kadir BOZDOĞAN Teslim töreninde yapmış olduğu konuşmasında; Çubuk İlçesi nüfusa göre en çok şehit ve gazisi bulunan bir ilçedir. Vatanımız için canları feda eden aziz şehitlerimize, ailelerine ve kahraman gazilerimize hizmet eden derneğe yeni çıkarmış olduğum, Çubuk’ta Yapılanlar ve Yapılmayanlar isimli kitabını bağış yapıyorum. Dernek Başkanı Zeki AVAN’ a da başarılı çalışmalarının devamını temenni ediyorum, dedi.

Dernek Başkanı Zeki AVAN’ da yapmış olduğu konuşmada; İlçemiz yazarlarından Sayın Kadir BOZDOĞAN Beyin, Yeni çıkarmış olduğu, Çubuk’ta Yapılanlar ve Yapılmayanlar isimli kitabını derneğimize bağışlamasından dolayı, ilk öncelikle, şehit aileleri, gazilerimiz ve üyelerimiz adına teşekkür ediyorum.

Her şey para değildir. Bazıları maddi yardım yapar, kimi kalemi ile destek verir, kimi manevi, kimi bir çiçek hediye eder, kimi bir bardak su ve çay ikram eder, kimi yüzünüze güler, kimi de sizi uzaktan da olsa sever ve savunur. Dinimizde bile yetimlerin başını okşayıp, insanların yüzüne bile gülmenin sevap olduğunu ve sadaka sevabı yazıldığını biliyoruz, dedi.

Çubuk Platformu ve Terör Mağdurları Derneği tarafından stant açılarak, Sayın Kadir BOZDOĞAN beyin yazmış olduğu, Çubuk’ta Yapılanlar ve Yapılmayanlar isimli kitabının tanıtımı yapılıp, Dernek yararına satışa sunuldu.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



29/08/2008


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır