Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
DERNEK ADINA ALMIŞ OLDUĞUMUZ YENİ YERİN TADİLATINA BAŞLANDI

Derneğimiz adına almış olduğumuz yeni yerin (gayrimenkulün) tadilat yapılmasına başlandı. Tadilat işleri Dernek Başkanı Zeki AVAN, Şehit Babası Ahmet ŞAHİN, Şehit Babası Ramazan GERGİN, Gazi Hasan YALAMA ve Şehit Kardeşi Yusuf ŞAHİN’in yardımları yapılmaktadır.

Daha önceden almış olduğumuz dernek hizmet yerimiz, üç dükkânın birleştirilmesi ile meydana gelmektedir. İçerisinde toplantı salonu, idari büro ve mutfak bulunmaktadır.

Önceki haberimizde belirttiğimiz gibi derneğimiz büyük bir iş hanının içerisinde bulunmaktadır. Tuvaletleri ailelerimize hiç uygun değildi. Bu konuda çok sıkıntı çekiyorduk. Şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve üyelerimiz bina dışındaki tuvaletlere gitmek zorunda kalıyordu. Ayrıca derneğimizin depo sorumuz da vardı.

Bu ihtiyaçlarımızdan dolayı derneğimizin tam karşısında bulanan 112 Nolu dükkânı aldık. İhtiyacımız olan tuvalet, lavabo ve depo olarak kullanacağımız yerin tadilat yapılmasına başlamış bulunuyoruz.

İlk öncelikle almış olduğumuz yeni yerin, demir çerçevelerde bulunan camların sökülmesi ve demir aksamlarının kesilmesi ile işe başlamış bulunuyoruz. Demir çerçevelerden camların sökülmesi işlerini Gazi Yusuf ŞAHİN’in yardımı ile camlar söküldü.

Demir çerçevelerini Çubuk Belediyesi Kademe Şefliğine bağlı demirci ustalarının yardımı ile kesilme işleri yapılmıştır.

İhtiyacımız olan suyu eski dernek yerimizden aldık. Su tesisat işlerimizi de, derneğimizin devamlı su tesisat işlerini yapan Su tesisat ustası Lokman UÇ’a işçiliğini yaptırıyoruz. İlk önce sıva altında kalan su tesisatının ve tuvaletin pis su plastik boruları giderlerini yapılmıştır.

Yeni aldığımız yerin tadilatı hakkında aşama, aşama, şehit ailelerimize, gazilerinize, üyelerimize ve bu konuda maddi ve manevi destek verenlere hayır sahiplerine bilgi verilecektir.

Bu nedenle yeni aldığımız yerin demir çerçevelerin kesilmesine yardımcı olan başta;

Çubuk Belediye Başkanı Lokman ÖZDEN’e,

Destek Hizmetleri Müdürü Yusuf YILMAZ’a,

Kademe İkmal Şefi Ali KURUÇAY’ya,

Belediye Kademesi Demirci Ustası ÖZBAŞ ve Marangoz ustası Ali KESER’e,

Camların sökülmesi işlerine yardımcı olan Gazi Yusuf ŞAHİN’e,

Derneğin tadilat işlerinde devamlı çalışan, Dernek Başkanı Zeki AVAN’a, Şehit Babası Ahmet ŞAHİN’e, Ramazan GERGİN’e, Gazi Hasan YALAMA’ya ve Şehit Kardeşi Yusuf ŞAHİN’e şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve üyelerimiz adına çok teşekkür ediyoruz.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



05/01/2011


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır