Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
DERNEĞİMİZE YENİ GAYRİMENKUL ALINDI

Derneğimiz şu an üç dükkânın birleştirilmesi ile toplantı salonu, idari bürosu ve mutfak bulunmaktadır.

Derneğimiz büyük bir iş hanının içerisinde bulunmaktadır. Tuvaletleri ailelerimize hiç uygun değildi. Bu konuda çok sıkıntı çekiyorduk. Ailelerimiz bina dışındaki tuvaletlere gitmek zorunda kalıyorduk. Ayrıca depo sorumuz da vardı.

Derneğimizin tam karşında boş işyeri vardı. Bizim yapacağımız işlere de çok uygun ve küçük bir işyeriydi. Derneğimiz adına daha önceden almış olduğumuz üç gayrimenkul ile birlikte bu işyerinde alınacaktı. Bu konuda genel kurul kararımız bile vardı. O zamanki imkânlarımız burasını almaya yetmedi. Bizlerde imkânlarımız dâhilinde şuan içerisinde oturmuş üç işyerini satın aldık.

Daha önce almış olduğumuz üç adet dükkânların (gayrimenkullerin) borcunu bitirmiş bulunuyoruz. Sadece tadilatlardan dolayı biraz borcumuz bulunmaktadır.

Derneğimizin karşısında bulunan işyerini derneğimize almak için, yönetim kurulu ile birlikte, Çubuk Belediye Başkanı Sayın Lokman ÖZDEN’i makamında ziyaret edip, sıkıntımızı dile getirdik. Belediye Başkanımız Sayın Lokman ÖZDEN’de imkânlar dâhilinde bizlere yardımcı olacaklarını belirtti.

Mülkiyet sahibi Sayın Mehmet SİMSAR ile birlikte, Çubuk Belediye Başkanı Sayın Lokman ÖZDEN’i ikinci ziyaretimizde, yönetim kurulu huzurunda, alacağımız yeni yerin pazarlığı 8.000.00 Türk lirasına pazarlığı yapıldı. Taksitler halinde ödenmesine karar verildi.

Almış olduğumuz yeni işyerinin ilk taksitini Çubuk Belediye Başkanı Sayın Lokman ÖZDEN’in öncülüğünde, Belediye Meclis Üyelerinin vermiş olduğu maddi destek ile 4.000.00 Türk lirasını ödedik. Geri kalan borcumuz önümüzdeki aylarda ödemesi yapılacaktır.

Yeni almış olduğumuz bu yere tuvalet ve lavabolar yapılacaktır. Bu nedenle tadilat yapılacaktır. Derneğimizin geri kalan borcu ve tadilat için hayırsever halkımızdan maddi ve manevi desteklerini bekliyoruz.

Haber içerisinde görmüş olduğunuz resimler, yeni almış olduğumuz gayrimenkul’ün resimleridir

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



27/12/2010


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır