Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ŞEHİT BABASI DURSUN ÇOBAN’IN MUTLU GÜNÜ

“Bağımsızlığımızın ve Vatanımızı sevmemizin bir bedeli var.”

Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzur ve refahı için 04.08.1994 tarihinde Tunceli İli Hozat İlçesi, Yenibaş Karakolunda silahlı saldırı sonunda ŞEHİT düşen Jandarma Astsb. Çvş. Ali ÇOBAN’ın ailesinin mutlu günü.

Şehit’in kardeşi Murat ÇOBAN ile Seda ÇOBAN (KOÇ) 16.08.2008 tarihinde, Ankara Anılar Düğün Salonunda evlenerek hayatlarını birleştirdiler. Şehit Ailesinin düğününe, akrabaları, davetli misafirler, komşuları, Çubuk ilçesi terör mağdurları dernek başkanı Zeki AVAN ve yönetim kurulu üyeleri Ramazan GERGİN, Bekir KALE, Bekir KOÇ ve Ahmet ŞAHİN katıldı.

Dernek Başkanı Zeki AVAN düğünde yapmış olduğu konuşmada; Sözlerime başlamadan önce, “Bu cennet vatanımız için seve seve canları feda eden Şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. “Bağımsızlığımızın ve Vatanımızı sevmemizin bir bedeli var.” “Bu bedeli Şehitlerimiz canları ile” “Gazilerimiz de bedenlerinin birer parçaları ile ödediler.” Şuan görevi başında olan Askerlerimize, Polislerimize ve tüm güvenlik güçlerimize de başarılar diliyorum.

“Bizler bu güne kadar şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve üyelerimizin, mutlu ve kederli günlerinde hep yanlarında olduk.” “Bundan sonra da gücümüz nispetinde, yanlarında olmaya devam edeceğiz,” bu nedenle yeni evli çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz, dedi.

Şehit Babası Dursun ÇOBAN düğünde yapmış olduğu konuşmasında; Bu vatana bir oğlumu şehit verdim. Gerektiği takdirde iki oğlum var onlarda feda olsun dedi. “Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan, Dernek Başkanımız Zeki AVAN ile yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Dernek Başkanı Zeki AVAN tarafından, Şehit kardeşi Murat ÇOBAN’a, Şehit ve Gaziler panosu, Türk Bayrağı, Seda ÇOBAN’a Kuranı Kerim ve küçük altın hediye etti.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



25/08/2008


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır