Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
ŞEHİT AİLELERİ FEDERASYONU BBP GENEL BAŞKANI YALÇIN TOPÇU’YU ZİYARET ETTİ

Şehit Aileleri Federasyonu Genel Başkanı Hamit Köse, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan ve Şehit Ailelerinden oluşan heyet, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Yalçın Topçu’yu makamında ziyaret etti.

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, kabulde yaptığı konuşmada şunları kaydetti: Türkiye nin yıllardır terörden çok sıkıntı çektiğini ama kimsenin bu ülkeyi bölmeye gücünün yetmeyeceğini söyledi. Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Yalçın Topçu, binlerce vatan evladının ülkesi için canını feda ettiğini ve canı pahasına ülkesini koruduğunu ifade ederek, Barış ve huzur elbette istiyoruz. Bunu yaparken hassasiyetlerimize dikkat etmeliyiz diye konuştu.

Terörün yurt sathına yayıldığını savunan BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, bu konuda AK Parti ve geçmiş hükümetlerin yanlış politikalarının da rol oynadığını öne sürdü. Demokrasi adı altında Türkiye nin bölünmez bütünlüğüne dil uzatıldığını ileri süren Topçu, Bugün geldiğimiz noktada bölücü terör siyasallaştı. Bizden aldıkları paralarla racon kesiyorlar dedi.

Şehit Aileleri Federasyonu Genel Başkanı Hamit Köse de, BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu nun şehit gazi ve yakınlarıyla ilgili açıklamalarından duyduğu memnuniyet duyduklarını, bunun için kendilerini ziyaret ettiklerini söyledi. Çocuklarını ellerine kına yakarak, davul-zurna eşliğinde askere gönderdiklerini vurgulayan Köse, Çocuklarımızın katillerini kimsenin affetmeye hakkı yok. İdam geri getirilsin. Türkiye de Kürt sorunu yoktur, Türk sorunu vardır. diye konuştu.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



30/11/2010


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır