Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
DERNEĞİMİZİN TADİLATI DEVAM EDİYOR 8. AŞAMA

Derneğimizin yerlerinin alımı nedeniyle, dernekte yapmış olduğumuz tadilatının 8. aşamasında, derneğimizin tadilatında ortaya çıkan eski suntalam parçaları ve Ankara Siteler mobilyacı esnaflarından Neslihan Mobilya sahibi hayırsever hemşerimiz Sayın Mazhar EROL tarafından gönderilen yeni suntalamlardan montaj sonrası artan parça suntalardan daha önceden demir profillerden yapılan demir iskeletlerden oluşan sandıklara kaplatılmıştır.

Bunların yanında derneğimizin ihtiyacı olan sehpa, bilgisayar muhafaza dolabı, raf gibi eksiklerimiz yeni ve eski parça suntalamlar ek yapılarak değerlendirilmiştir. Yapılan bu çalışmaları derneğimizi ziyaret eden herkes, yerinde görmesi mümkündür.

Artan her suntalam parçaları değerlendirilmiştir. 10 ve 15 santim ebadındaki suntalamlar dahi ek yapılarak değerlendirilmiştir.

Derneğimize yapılan bu çalışmalar, Çubuk sanayisinde mobilyacı ustası Ahmet GÜNEŞ’in atölyesinde yapılmıştır. Yapılan malzemeler şehit babası Ahmet ŞAHİN’in Traktörü ile Mobilyacı ustası Ahmet GÜNEŞ, şehit babası Ahmet ŞAHİN ve dernek başkanı Zeki AVAN tarafından derneğe taşınmıştır. Derneğe getirilen malzemelerin, mobilyacı ustası Ahmet GÜNEŞ ve dernek başkanı Zeki AVAN tarafından iki gün boyunca montaj ve düzenlemesi yapılmıştır.

Dernek tadilatında şu an genel kaba montaj işi bitmiş olup, bazı küçük eksikler ve suntalamların birleştiği ve tavana gelen açık yerlerin profil çıtalarla kapatılması işleri kalmıştır. Bu iş için ihtiyacımız olan malzemelerin sitelerden geldikten sonra, derneğin fiziki tadilat işi tamamen bitmiş olacaktır.

Dernekte oluşturmuş olduğumuz şehit ve gaziler köşesi, kütüphane, sergi panoları, duvar, kiriş ve kolanlara şehit ve gaziler ile ilgili panoların teknik çalışları, yapmış olduğumuz faaliyetlerinden oluşan genel düzenleme yapıldıktan sonra, derneğimiz müze halini alacaktır. Kendi alanında Türkiye genelinde bir numara olacaktır.

Derneğimizi ziyaret eden misafir ve öğrencilere slâyt gösterisi sunulacak ve arşivlerimizden yararlanacaklardır. Bu konuda yirmi senelik bilgi ve dokümanlarımız mevcuttur. Derneğimizde tadilatlar devam ederken bile derneğimiz kapalı tutulmadı. Depo görünümünde olmadı. Dernek faaliyetlerimiz her zamanki gibi aksamadan devam etti.

Derneğimizi ziyaret eden misafir ve öğrencilerimiz ile ilgilenip, gerekli bilgileri verip, bize yakışan ev sahipliğini de yapmış bulunuyoruz.

DERNEKTE TADİLAT NEDENİYLE, ELEKTİRİKCİ USTASINA, SUCU USTASINA, MOBİLYACI USTASINA, MALZEME ALMIŞ OLDUĞUMUZ ESNAFA BAYRAMDAN ÖNCE ACİL ÖDELERİMİZ VARDIR.

DAHA ÖNCEKİ YAZIMIZDA BURADAN ÇOK ACİL NAKİT PARAYA İHTİYACIMIZ VAR DİYE YAZDIK. AYRICA BİRÇOK YEREDE BU KONULARLA İLGİLİ ZİYARET ETTİK. BİZ UĞRARIZ VEYA HABER EDİRİZ DENİLDİ. BUGÜNE KADAR HİÇ BİR YERDEN SES ÇIKMADI. ÜYELERİMİZİN BİLGİLERİNİ ARZ EDERİZ.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



09/11/2010


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır