Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
DERNEĞİMİZİN TADİLATI DEVAM EDİYOR 7. AŞAMA

Derneğimizin yerlerinin alımı nedeniyle, dernekte başlatmış olduğumuz tadilata malzemelerin yetmemesi ve maddi imkânımız olmaması nedeniyle ara verilmişti.

Ankara Siteler mobilyacı esnaflarından Neslihan Mobilya sahibi hayırsever hemşerimiz Sayın Mazhar EROL tarafından derneğimizin ihtiyacı olan, eksik kalan suntalam malzemelerinin alınması nedeniyle tekrar tadilat başlamıştır.

Ankara Sitelerden gelen suntalam malzemeler, Çubuk Sanayi Sitesinde mobilyacı ustası Ahmet GÜNEŞ’in dükkânında, dernek kolon, kiriş ve diğer ölçülerdeki malzemeler kestirildi. Kesilen malzemeler, şehit babası Ahmet ŞAHİN’in Traktörü ile Mobilyacı ustası Ahmet GÜNEŞ, şehit babası Ahmet ŞAHİN ve dernek başkanı Zeki AVAN tarafından derneğe taşındı.

Derneğe getirilen malzemelerin, mobilyacı ustası Ahmet GÜNEŞ, dernek başkanı Zeki AVAN, Şehit babası Ahmet ŞAHİN, Ramazan GERGİN ve Gazi Hasan YALAMA tarafından üç gün boyunca montajları yapılmıştır.

Dernek tadilatında şu an genel kaba montaj işi bitmiş olup, bazı küçük eksikler ve suntalamların birleştiği açık yerlerin kapatılması işleri kalmıştır.

Bu iş için ihtiyacımız olan malzemelerin sitelerden geldikten sonra, derneğin tadilat işi tamamen bitmiş olacaktır.

Dernekte genel düzenleme yapıldıktan sonra, derneğin açılış töreni yapılacaktır. Yapılacak açılış töreni için şehit ailelerimize, gazilerimize, üyelerimize, maddi ve manevi destek verenlere önceden bilgi verilip, davet edilecektir.

Derneğimizin alınmasında ve tadilat boyunca bizlere maddi manevi destek verenleri açılışta veya ayrı bir özel günde teşekkür belgesi ve plaket ile onura edeceğiz.

Ayrıca derneğimizin bir köşesinde onur köşesi oluşturup, burada isimlerine yer vereceğiz.

Bu konuda her zaman dernek adına teşekkür ediyoruz, ama teşekküründe bir belgesi olması gerekir düşüncesindeyiz.

Derneğimizin şu an tadilatından dolayı çok sıkıntıda olup, acil nakit paraya gereksinim duymaktayız. Bu konuda duyarlı olanların, üye ve hayırseverler vatandaşlarımızın maddi ve manevi desteğine ihtiyacımız vardır. Bilgilerinize arz ederiz.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



29/10/2010


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır