Skip Navigation Links
Ana Sayfa
Şehit ve GazilerimizExpand    Şehit ve Gazilerimiz
1. Dünya SavaşıExpand    1. Dünya Savaşı
Şehit Mektupları
Kıbrıs KahramanlarıExpand    Kıbrıs Kahramanları
Türkiye'de İlklerimiz
HakkımızdaExpand    Hakkımızda
YönetimlerExpand    Yönetimler
Kurucular Kurulu
Haberler
Şehit Cenaze Törenleri
Şehitlik ve Gazilik
Şehitler Diyarı Çubuk
Basında Biz
Ziyaretçi Defteri
Video - Sunu Galerisi
Resim Galerisi
Katkıda BulunanlarExpand    Katkıda Bulunanlar
Hesap Numaralarımız
Duyuru ve İlanlar
Kanun ve TüzüklerExpand    Kanun ve Tüzükler
İletişim
 
...  
GÜNEYDOĞU GAZİLERİNDEN DERNEK BAŞKANI ZEKİ AVAN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği adına internet sitesi yapılması nedeniyle, Ankara’da ikamet eden Güneydoğu gazilerinden, Mehmet EĞİN ile Çubuk ilçesinde ikamet eden Güneydoğu gazileri, Muhittin SARIKAYA, Hüseyin YILDIRIM ve Hasan YALAMA Dernek Başkanı Zeki AVAN’a, teşekkür ziyaretinde bulundular.

Güneydoğu Gazisi Mehmet EĞİN, Teşekkür ziyaretinde yapmış olduğu konuşmada; Derneğimiz adına yapılan www.sehitlerimiz.net Internet sitesinin yapıldığını duyunca çok sevindik. İnsanın kendini ve özgeçmişini görmesi çok güzel bir duygu olup, vatanına ve milletine faydalı birer insan olarak anılması, bilinmesi, çekmiş olduğumuz acıların boşa olmadığına inanıyorum. Bu nedenle de bedenimin bir parçasını kaybetmemden dolayı da hiç üzülmüyorum, Başta şahsınıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, dedi.

Güneydoğu Gazisi Muhittin SARIKAYA, Teşekkür ziyaretinde yapmış olduğu konuşmada; Derneğimiz adına yapılan www.sehitlerimiz.net Internet sitesinin yapıldığını, akrabalarımıza ziyarete gittiğimizde bize göstererek sürpriz yaptılar. Eşim ve çocuklarım çok sevinerek, seninle gurur duyuyoruz dediler.

Ailemin, evlatlarımın ve yakın dostlarımızın bana karşı söylemiş oldukları anlamlı ve güzel sözler beni çok duygulandırdı. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadınız. Bu sitenin yapımında unutmamışınız, sizlere ailem ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum, dedi.

Güneydoğu Gazisi Hüseyin YILDIRIM, Teşekkür ziyaretinde yapmış olduğu konuşmada; Derneğimiz adına yapılan www.sehitlerimiz.net Internet sitesinin yapıldığını duyunca, annem, babam, kardeşim ve özelliklede ben çok sevindim. İlk işim hemen bütün akraba ve arkadaşlarıma haber etmek oldu.

Terörü çok küçük yaşta adını bile duymadan, acısı ile tanıştım. Babam Batman Kozluk Polis Karakolunda görevli iken, PKK’lı teröristlerin Polis Lojmanlarına roketli saldırısında, bizim ev isabet aldı. Bu olayda ağır yaralandım. Türkiye genelinin en genç gazilerinden birisi oldum.

Bu güne kadar, bizlerin iyi ve kötü günlerimizde her zaman yanımızda olup, site yapımında da bizleri unutmayan, Dernek Başkanımız Zeki AVAN çok teşekkür ediyorum, dedi.

Güneydoğu Gazisi Hasa YALAMA, Teşekkür ziyaretinde yapmış olduğu konuşmada; Derneğimiz adına yapılan www.sehitlerimiz.net Internet sitesinin yapılması derneğimizin sesi olmuştur. Kendi aramızda haberleşme, irtibat sağlanması, birbirimizle ilgili her türlü haberi almasında çok faydalı olacaktır. Derneğin yaptığı faaliyetleri daha yakından takip edeceğiz, artık Internet ve sitenin olması bir lüks değil bir ihtiyaç olduğuna inanıyorum, isabetli bir karar verilmiştir, bundan dolayı sizleri tebrik ediyorum, dedi.

Dernek Başkanı Zeki AVAN’da, Teşekkür ziyaretinde yapmış olduğu konuşmada; Derneğimiz adına yapmış olduğumuz, Internet sitesinden dolayı bizzat gelerek ve bizleri arayarak memnun olduğunuzu dile getirmeniz, bizlere güç ve moral vermektedir.

Bizler sizlere hizmet etmekle, dernek olarak asli vazifemizi yapmış oluyoruz. Türkiye artık eskisi gibi değil, teknoloji çok hızlı gelişiyor, bu imkânlardan yararlanarak, daha güzel hizmetler vermenin yarışı içinde olmalıyız. Şehitlerimiz, gazilerimiz, aileleri ve üyelerimizin her şeyin en iyisi ve en güzeline layık olduğuna inanıyorum, dedi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ



25/08/2008


 

©  Çubuk Terör Mağdurları Derneği -  Tüm Hakları Saklıdır